Читај ми!

Европско првенство у фудбалу на РТС-у

Спортска редакција РТС-а ће од 14. јуна до 14. јула пратити Европско првенство у фудбалу, чији је домаћин Немачка.

Гледаоци ће имати прилику да у директним преносима виде све утакмице од свечаног отварања и дуела између репрезентација Немачке  и Шкотске, све до великог финала 14. јула у Берлину.

Коментатори утакмица биће Александар Стојановић, који ће са лица места пратити утакмице наше репрезентације, а остале утакмице коментарисаће Милош Кривокапић и Немања Матић. Уз нашу репрезентацију биће два репортера, Предраг Страјнић и Душан Албијанић. Они ће се јављати из кампа Србије у Аугзбургу, као и градова где Србија игра своје дуеле Гелзенкирхена и Минхена. Гледаоцима РТС-а преносиће и атмосферу са улица немачких градова, као и такозваних фан зона у којима ће бити навијачи из целе Европе.

Из београдских студија РТС-а емитоваће се емисија "Сви играју, фудбал побеђује". Уредници и водитељи биће Тијана Јевтић и Стефан Бендић уз комплетну новинарску екипу Спортске редакције.

Наравно биће ту и добро познати гости: Раде Богдановић, Мирослав Вјетровић и Саша Јанковић. За студијске анализе биће задужен Дејан Недић и Милан Јеремић, видео анализа утакмица и тактике, поготово Србије, биће задатак Немање Милинчића.

Све о Европском првенству у фудбалу на сајту РТС-а

Овог лета ставите фудбал у џеп. Пратите Европско првенство у фудбалу на РТС интернет порталу и мобилној апликацији. Резултати, коментари и анализе током утакмица, вести и информације које нисте ни знали да вас занимају. Све о фудбалу на РТС.РС.

Предстоји нам 30 дана фудбалског уживања, које ће, надајмо се, бити допуњено успехом репрезентације Србије.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије