Читај ми!

"Хајде да се волимо" од 16. септембра сваке суботе у 21.00 РТС1

Ова музичко-забавна емисија испуњена је узбудљивим догађајима у самом студију, као и многобројним видео-записима и документаристичким прилозима са локалитета широм земље али и ван ње.

Ана Шупић и Зоран Пајић су водитељски тандем који ће путовати свуда куда сеже потрага за љубављу наших јунака, увек истичући значај емпатије, хуманости и солидарности.

Овај шоу доноси приче о скривеним херојима свакодневнице, представља најталентованије музичке породице у Србији, и открива невероватне певачке таленте наизглед обичних људи, који ће по први пут у животу изаћи на сцену и извести своје спектакуларне наступе.

Студијски изазови, неочекивана венчања, романтична упознавања и спајања људи, као и доброчинства која мењају животе, само су део ове емисије која слави живот у целини и подстиче ведрину и смех, али неретко изазива и сузе.

“Хајде да се волимо”, хуманитарни шоу у продукцији "Емоушн“ има за циљ да подсети на то да је управо љубав оно што нас чини људима и што нас покреће да се међусобно разумемо и помогнемо једни другима кад год је то могуће.

среда, 29. новембар 2023.
4° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!