Читај ми!

На вечери код – нова сезона, од 04. септембра на РТС 1

Познате личности ће и у новој сезони хуманитарног шоу програма "На вечери код" укрстити варјаче такмичећи се у два тима.

Бибер екипу овога пута представљају чувена џез певачица Нада Павловић и њене млађе колегинице из различитих жанрова, све популарнија поп-певачица Зејна и фолкерка Мина Костић. Поред њих ту су још двојица музичара и певача, Немања Николић и Милош Радовановић, као и миљеник тинејџерки, глумац Славен Дошло.

Њима на мегдан излази шесторка Со у којој су глумице Маја Манџука и Сузана Петричевић, певачица и музички педагог Мари Мари, мађионичар Биг Лале, популарни естрадни уметник Радиша Урошевић и глумац Ненад Хераковић.

Сви они ће се потрудити да и себе и своје тимове представе у најбољем светлу не би ли својим екипама донели што више поена. Само од њихових оцена зависи који ће тим на крају као победник, награду-чек на милион динара уручити Центру за пружање емотивне подршке и превенцију суицида "Срце" из Новог Сада.

Биће занимљиво видети познате у неким уобичајеним свакодневним ситуацијама, сазнати како проводе своје време, шта искрено мисле о себи али и чути шта о њима кажу њихови најближи, чланови породице и пријатељи.

Сигурно је да гледаоце очекује много музике, смеха и врло занимљивих специјалитета, све по рецепту 12 добрих, хуманих људи који се у новој сезони боре за титулу победника.

Нову сезону серијала На вечери код отвара сигурно најпознатији и најпопуларнији мађионичар ових простора, чувени Биг Лале који ће открити и како је Лазар Антић постао тај велики Лале, шта сматра најзначајнијим догађајем у каријери али и искрено говорити о својим особинама и животним навикама. Какав је кад се наљути откриће његови синови док ће поједине детаље о њему рећи и један од његових најбољих пријатеља. Сазнаћете шта се у кући Антић најчешће једе и видети како се Лале, иначе врло добар кувар, сналази на пијаци.

Његови гости нису крили задовољство Лалетовом трпезом а још више његовим триковима којих је било у изобиљу. Пре него што су изузетно распевани и расположени стигли у госте посетили су по много чему посебан Музеј Илузија где су се супер провели и купили занимљив поклон домаћину.

Дружење са првим домаћином тима Со, Нада, Мина, Зејна, Немања, Милош и Славен завршили су уз песму, хвалећи колико Лалета, толико и сопствени тим.

субота, 17. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару