Читај ми!

Нова изненађења на тематским каналима РТС-а

Тематски канали РТС-а нову ТВ сезону отварају репрезентативним и најгледанијим програмима из продукције РТС-а.

РТС Наука најављује премијере емисије РТС Лаб (уторком у 17.00 и средом у 18.00) коју припрема најмлађи новинарски тим РТС-а. Домаћи научни програм биће представљен серијалима Српски академици, Наука кроз приче, Кликери, Декодирање, Рађање српске модерне. РТС Наука од септембра доноси и врхунски научни садржај светских продукција. (РТС Наука на 178. каналу Ирис ТВ пакета Телекома Србије и на РТС Планети).

Нова сезона најбољих ауторских емисија од септембра креће на програму канала РТС Живот. Ратне приче наше херојске војске са Кошара и Паштрика, Авантура живота српских морепловаца преко Атланског океана, нови серијали ТВ Слагалице и популарног квиза Стигни ме ако знаш, хуманитарни шоу програм На вечери код или приче из родног краја Моја дедовина само су неки од наслова које можете гледати на каналу РТС Живот у Ирис пакету Телекома на позицији 144.

Богату музичку јесен РТС Музика отвара наступима легендарних бендова на отвореном, ексклузивним снимцима нових извођача и раритетним спотовима из наше архиве. Гледаоци овог музичког програма имаће прилику да уживају у Концерту Смака у Крагујевцу, Тонија Цетинског на Ташмајдану, Луке Рајића и Иве Лоренс у Дому омладине и у снимцима са овогодишњег Бир феста. (РТС Музика у Ирис ТВ пакету Телекома Србије на 166. каналу и на РТС Планети)

РТС Драма од септембра премијерно приказује популарну драмску серију Грех њене мајке Здравка Шотре, крими серију Пет Балше Ђога, акциону српско-руску ратну четвороделну драму Балканска међа Андреја Волгина и прву сезону романтичне комедије Мама и тата се играју рата Гордана Кичића. (РТС Драма у Ирис ТВ пакету Телекома Србије на 148. позицији и на РТС Планети)

Бисери архиве РТС-а, минијатуре, инсерти из емисија посвећених Београду од педесетих до осамдесетих година прошлог века, отварају нову сезону канала РТС Трезор. Снимци Аде Циганлије, Калемегдана, Каленић пијаце, обала Саве и Дунава, модних ревија, записи са снимања филма Дилижанса снова, радних акција, спортских такмичења приказују све што је тих давних година чинило свакодневицу главног града. (РТС Трезор у Ирис ТВ пакету Телекома Србије на 145. каналу и на РТС Планети)

Нове сезоне омиљених серијала Плава птица и Зујалица уз богати музички програм, нове серије за децу и за мало старије, НТЦ квиз и ове јесени су у разноврсној понуди програма РТС Полетарац. (121. позиција у Ирис ТВ пакету Телекома Србије и на РТС Планети)

РТС Коло и ове јесени наставља са очувањем народног мелоса. Од септембра РТС Коло приказује концерте музичког каравана Најлепше народне песме, наступе са фестивала Драгачевски сабор трубача у Гучи и музичке колаже из популарних серијала: Песма без граница, Свирај оно наше и Једна песма, једна жеља. (РТС Коло на 167. каналу Ирис ТВ пакета Телекома Србије и на РТС Планети)

субота, 17. август 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару