Читај ми!

РТС Класика - нови канал на РТС Планети и МТС-у

Радио-телевизија Србије у сарадњи са Телекомом Србија покренула је нови тематски канал РТС Класика - доступан на РТС Планети и МТС-овој кабловској мрежи.

Гледаоци и уметници, ствараоци и извођачи, добијају ексклузивни ТВ канал уметничке музике какав се ретко налази у понуди кабловских и сродних дистрибутера садржаја.

На програму канала РТС Класика који је доступан и на РТС Планети широм света, гледаоци ће имати прилику да виде стране и домаће концерте најновије продукције, документарне, образовне и друге емисије о музичкој уметности и ауторима, солистима и оркестрима, да уживају у хитовима класичне и џез музике и остварењима са балетске и оперске сцене.

Из програмске шеме у октобру издвајамо:

Новогодишње и "Концерте летње ноћи" Бечке филхармоније, најатрактивније концерте Београдске филхармоније, Биг бенда, Хора и Симфонијског оркестра РТС, Концерт из Париза Француске Радио-телевизије, концерте хора и симфонијског оркестра Радио-телевизије Шпаније, серијал "Добро дошли у мој свет - Андре Рију", портрете уметника - Стефана Миленковића, Радмиле Бакочевић, Зорана Тодоровића, Ашехен Атаљанц, Вере Миланковић, шоу програм "Музички шампиони" и играно-едукативне мале форме као што су "Иза наслова" и "Српска музика кроз векове".

 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво