Ја волим Србију: У новој сезони две нове игре

Радио-телевизија Србије са задовољством најављује нову сезону вечерњег ТВ програма "Ја волим Србију", уз који ће се од 20. септембра недељом увече поново окупљати пријатељи, комшије и чланови породица - свих генерација.

Кроз овај телевизијски спектакл, који ће и у новој сезони обиловати хумором и позитивном такмичарском атмосферома, проводиће вас омиљено ТВ лице Драгана Косјерина а лидери такмичарских тимова - капитени екипа су Неле Карајлић и Ненад Окановић.

"Пандемија је пореметила многе планове, одложила догађаје, угасила многе пројекте. На срећу, уз поштовање мера, успели смо да организујемо снимање нове сезоне квиза. Недостајала ми је радна атмосфера на сету, недостајале су ми колеге и динамика овог итекако захтевног пројекта. Срећна сам што смо на окупу.", поверава Драгана Косјерина.

У овој сезони, такмичари ће се надметати и кроз две нове игре: "Занимљива географија" и "Испеци па реци" (уместо "Ризнице" и "Основне школе"). У првој игри, на немој карти Србије такмичари погађају место на ком се налази задати појам а у "Испеци па реци"- брзом реакцијом и знањем један тим елиминисе други...

Уверена сам да се гледаоци, као и учесници, забављају од првог до последњег минута емисије. Лепота овог формата је у томе што се кроз све игре, уз забаву, подсећамо важних догађаја, личности и чињеница које треба да знамо о историји, географији, култури и уметности своје земље. Верујем да ће се гледаоцима допасти нове игре. "Занимљива географија" ће на тест ставити, не само знање наших такмичара, већ и њихову способности сналажења у простору." поверава Драгана.

Подсећамо, ТВ формат "Ја волим Србију" је колажни програм, комбинација квиза и музичко-забавне емисије. Кроз разноврсне игре, песме и забаву, у свакој емисији такмиче се два тима у којима су по три познате личности из Србије. Сваки тим удружује снаге са својом публилком, у борби за победу.

Драгана Косјерина: "Верујем да је садржај оно што препоручује квиз "Ја волим Србију". Недељом увече, када се квиз емитује, аудиторијуму нудимо мало разоноде пред почетак радне седмице. У случају оваквог формата - забава не значи и садржајно сиромашну емисију. Напротивм емисија "Ја волим Србију" је забавна и занимљива за све генерације, управо зато што свако може понесто и да научи."

Ја волим Србију: Од 20. септембра на РТС1, недељом

 

недеља, 18. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару