Нова емисија четвртком увече: "На вечери код ..." од 5. марта на РТС 1

Од четвртка, 5. марта на Првом програму РТС-а почиње емитовање нове забавне емисије, такмичарског карактера, у којој ће познате личности из различитих сфера јавног живота (музичари, глумци, спортисти, модни дизајнери итд) за своје госте приређивати незаборавне вечерње забаве у својим домовима.

Од кухиње, преко трпезарије до дневне собе, четртком у 22 сата на РТС1 кроз епозоде емисије "На вечери код...", пратићемо како се познати сналазе у кухињи али и у улози домаћина, када им у госте дође шест захтевних такође познатих личности, који очекују и укусан оброк али и добру забаву.

Учесници емисије подељени су у тимове - "Тим бибер" и "Тим со" и за разлику од већине постојећих кулинарских такмичарских програма, у којима се једни другима супротстављају појединци - ово ће бити надметање два шесточлана тима.

Сваког четвртка увече, кроз емисије "На вечери код..." пратићемо по једног "такмичара" који ће се трудити да достојно представи свој тим и то тако што ће сво своје кулинарско и забављачко умеће ставити пред суд члановима противничког тима.

На крају сваке вечери - емисије, уследиће оцењивање. Збир оцена, које су током такмичења освојили појединци из истог тима (Тим бибер и Тим со), дефинисаће на крају серијала укупну тимску оцену, која ће показати који тим побеђује.

Учесници емисије "На вечери код..." биће: Ненад Кнежевић Кнез, Јелена Живановић, Изворинка Милошевић, Гоца Лазаревић, Драгица Радосављевић Цакана, Сузана Манчић, Бане Томашевић, Бојана Стаменов, Марко Кон, Бојан Маровић, Бојана Ординачев, Влада Ковачевић...

Тимови емисије "На вечери код..." бориће се за новчану награду од 1000 000 динара. Победничка екипа донираће награду у хуманитарне сврхе - Прихаватилишту за одрасла и стара лица у Београду.

Прва емисија "На вечери код..." на програму је у четвртак, 5. марта у 22.00, РТС1

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару