Пролеће по мери породице

Уживајте у телевизијском програму који је кројен по мери породице – уз нове домаће серије и премијере РТС-ових емисија, спорт, блокбастере, светске хит серије „Најјачи глас“ и „Наркос“, садржаје из културе и уметности, као и програм за децу и школарце.

У март улазимо на велика врата, играно-документарним серијалом „Апис". Ко је био овај човек од ког су стрепели владари? Какву је улогу имао у Мајском преврату и смени владајуће династије? Како је уз круну и владу постао трећи центар одлучивања у Србији? Све то сазнајемо у три епизоде, понедељком у 22.00 на РТС 1.
Премијерне епизоде серије „Јужни ветар" већ се емитују недељом у 20.00, а у трилеру са криминалистичким заплетом, од 16. марта сваког понедељка у 20.00, гледаћемо и Драгана Бјелогрлића у потпуно новом светлу. Серија „Тајкун" прича је о људима који крију своју прошлост док из сенке владају данашњицом.

Од 21. марта, суботом у 20.00, гледаћемо серију „Калуп". Ова мини серија у 4 епизоде заснована је на елементима истинитих догађаја из афере „Несталих беба" која већ деценијама потреса Србију.
Ни април неће проћи без нових серија. У ишчекивању топлијих дана, вратићемо се у тридесете године двадесетог века. Серија „Швиндлери" почиње са извлачењем добитничког тикета и то у износу од невероватних милион динара, који одлазе срећном добитнику у Паланци, градићу у унутрашњости Србије.

Од 6. марта сваки петак биће посебан захваљујући премијерним емисијама у којима ће заједно моћи да уживају све генерације. Од 21.00 гледаћете нови серијал емисије о добрим делима, о људима које не смемо да заборавимо, о хуманости и пријатељству. „С Тамаром у акцији" у деветој сезони води нас у Војводину. 

Одмах након тога, од 22.00, цела породица забавиће се и научити нешто ново у квизу „Стигни ме ако знаш". Ово је оригинални домаћи производ, динамична игра која оставља без даха са великим бројем непредвидивих ситуација и обрта. Водитељка „Слагалице" Кристина Раденковић водиће у новом квизу такмичаре кроз напету и узбудљиву игру.

Петак завршите уз ретку прилику да видите наше најбоље музичке извођаче на малим екранима. Култна музичка емисија „Три боје звука" враћа се на наш програм петком у 23.00 након паузе од три године. У четвртој сезони, гледаћемо нову водитељку, младу глумицу и певачицу Кристину Кику Јовановић.

На мале екране уторком у 22.00 на РТС 1 враћа се и играно документарни серијал „Срце злочина" који нам у другој сезони доноси одговоре на питања зашто, и после бројних промена власти, и даље нису решени случајеви новинара Даде Вујасиновић и Милана Пантића, гардиста Јаковљевића и Миловановића, истражног судије Небојше Симеуновића, али и некадашњих државних функционера као што су Радован Стојичић, Зоран Тодоровић и други.

У још једном премијерном садржају, сваког четвртка од 22.00 на РТС 1, забавиће нас нови кулинарски шоу. "На вечери код" окупиће познате личности око заједничког хуманитарног циља. Два тима такмичиће се за награду од милион динара, коју ће победници серијала донирати у хуманитарне сврхе.

Пролећну шему отварају нове игране дечије серије. Сваке суботе од 12.30, дечак Лав и његова другарица Вука водиће нас кроз свакодневне проблеме који муче једног тинејџера у серији „Муке једног Лава". Одмах након тога, од 12.45, упознаћемо се са интровертном тинејџерком која покушава да постане друштвено активнија у серји „Анин свет".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару