С Тамаром у акцији: Нова сезона од 04. октобра

Тамара Грујић, ауторка ТВ серијала и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији" ће ове јесени заједно са гледаоцима пратити емитовање првих епизода осме сезоне серијала јер је све планиране акције спровела и снимила током лета.

Разлог за овај начин рада био је најлепши могући - Тамарина трудноћа.  У ексклузивном интервјуу за сајт РТС, ауторка се захвалила свима који су упућивали честитке:

"Захваљујем свима на порукама и честиткама. Људи су реаговали веома емотивно и разнежено на моје "стање" и док су ме виђали на снимањима током пролећа и лета. Свима је било драго да сам у другом стању, а ја сам се осећала добро и нисам имала већих проблема. Имала сам среће и трудноћу сам подносила одлично. Са екипом сам провела 26 недеља на терену, снимајући акције, односно, епизоде за две наредне ТВ сезоне", навела је Тамара.

У претходној, седмој сезони, Тамара и њен тим снимали су акције на територији централне Србије и Шумадије. Пошто сваком делу Србије посвећују по две сезоне (отприлике 24-26 акција годишње) и ова - током јесени 2019. односи се на исту територију.

Тамара Грујић: "Од почетка 2016. године, снимали смо по две сезоне пролећну и јесењу - обишли смо север Косова, југ, исток, запад и централну Србију са Шумадијом. 

Укључујући епизоде сезоне коју ћете тек гледати, до сада смо спровели и снимили 104 акције и то: 98 посвећених унапређењу породичних домова и 6 специјалних епизода које су биле посвећене обнови хемато-онколошког одељења Педијатријске клинике у Крагујевцу (уз акцију за набавку теретног лифта у истој клиници), затим изградњи две стамбене јединице за оболеле од церебралне и дечије парализе у Ужицу (у оквиру програма "Живети уз туђу негу и помоћ") а помогли смо да поново заживе и три основне школе,које смо снимали ове године. Акцију у ОШ у Гружи пратили сте овог пролећа, у оквиру седме сезоне, а реновирање две сеоске основне школе - у околини Пирота и Врања ћете видети у током ове јесени, петком од девет увече на РТС1.

Почињемо полако да прикупљамо пријаве за Војводину и план је да акције у Војводини радимо током 2020. године, у оквиру девете и десете ТВ сезоне и хуманитарног пројекта "С Тамаром у акцији".

Нове епизоде "С Тамаром у акцији", ТВ серијала и хуманитарног пројекта који слави солидарност и поправља домове, али и животе житеља Србије - пратите од петка, 27. септембра, на РТС 1 од девет увече.

 

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару