Последња клапа друге сезоне ТВ серије "Пси лају ветар носи"

У околини Београда, на језеру Трешња, данас је завршено снимање друге сезоне популарне РТС-ове игране серије "Пси лају ветар носи". Након више од два месеца снимања, пала је последња клапа овог телевизијског пројекта, који реализује продукцијска кућа Contrast Studios.

Предвођена редитељком Јеленом Бајић-Јочић, екипа "Паса" вредно је радила последњих месеци. Снимано је у широј околини Београда, како на градским улицама, тако и на сеоским имањима и салашима.

У интересантној причи о фамилији Ставрић, сценариста Радош Бајић нас у наставку серијала води кроз живот малих људи из предграђа, приказујући истовремено и прилике у данашњем друштву, постављајући изнова вечита питања о животу. Кроз питки хумор који је њему својствен, али и драмске моменте који ће такође бити, серија "Пси лају ветар носи" причаће нам заправо о нама самима и о тренутку у коме живимо.

Након што је током емитовања прве сезоне 2017. серија "Пси лају ветар носи" потпуно освојила мале екране, сигурно је да милионска публика може да очекује добру забаву уз нове авантуре породице Ставрић.

Наиме, у новој сезони серије која ће имати 11 једночасовних епизода, добро познати ликови уплићу се у нове животне ситуације. Добро уиграној глумачкој екипи коју предводи Тихомир Станић, а коју чине и Мира Бањац, Анита Манчић, Радош Бајић, Борис Миливојевић, Александар Срећковић Кубура, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Исидора Минић, Марко Живић, Недељко Бајић, Петар Бенчина, Ђурђина Радић, Иван Јевтовић, придружиће се велика имена српског глумишта, међу којима свакако треба истаћи Светлану Бојковић и Танасија Узуновића. Ту су и Ненад Јездић, Милан Калинић, Иван Вучковић, затим холивудска глумица српског порекла Ana Alexander, која је остварила веома запажену улогу, али и многи млади и талентовани глумци као што су Тамара Шустић, Михаило Перишић, Матеја Поповић... У једној од епизода као гости ће се појавити и чланови групе Кал, популарног "урбаног ромског бенда", како сами себе називају.

"У мноштву играних серија које се тренутно нуде гледаоцима, "Пси лају" се издваја својим небрушеним, опорим хумором и атмосфером која одише реалношћу данашњег живота у Србији. Кроз ликове које маестрално тумаче великани српског глумишта заједно са младим глумцима, наша серија приказује прави живот људи са маргине друштва, као слику супротстављену исфилтрираним нереалним приказима модерног. По томе је прича о Ставрићима посебна и зато осваја публику крај малих екрана", истиче Недељко Бајић.

Поред редитељке Јелене Бајић Јочић, ауторску екипу серије чине и директори фотографије Предраг Јочић и Марко Булајић, костимограф Ивана Несторовић, аутор маске и шминке Мирјана Стевовић, монтажер Стеван Марић, сценограф Јелена Мирковић.

Почетак емитовања друге сезоне серије "Пси лају ветар носи" планиран је за јесен 2019. године на програмима Радио телевизије Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару