Друга сезона серије „Пси лају, ветар носи“ од октобра на РТС-у

Екипа серије „Пси лају, ветар носи 2“ завршила је снимање у Макишу. Нових 11 епизода серије гледаоци ће моћи да гледају од октобра на Првом програму РТС-а.

Познати ликови уплићу се у нове ситуације, које ће насмејати гледаоце, али и натерати их да се запитају о животу.

Уиграној екипи коју предводи Тихомир Станић у улози Костадина Ставрића, придружила су се велика глумачка имена – Светлана Бојковић, Танасије Узуновић, Ненад Јездић и многи други.

 „Он је човек у вечитим покушајима да некако побегне из те судбинске одређености сопственог живота и маргине живота који живи. Сваки пут кад је ту, пред остварење циља нешто му се деси јер уради нешто погрешно. Ево завршавамо снимање друге сезоне, мени је данас последњи дан снимања и баш ми је некако жао“, каже Тихомир Станић.

У причи о мало познатом свету са маргине друштва који се у потрази за бољим животом насукао на ободима велеграда, четири брата Ставрића срећу се са новим искушењима, радостима и разочарањима.

„Поново је ту исто тражење новаца. Да ли дати – не дати. Ставрић долази, има једну дивну пословну идеју са жабама и за то му треба само 6.000 евра, може и пет, а и три, није лоше, само да се крене у тај бизнис“, открива глумац Драган Маринковић Маца.

У новој сезони серије прича је измештена из Београда.

Директор извршне продукције Недељко Бајић наводи да је било више локација: „Мало по Србији, мало на планини Космај. Серија која је базично написана као лагана комедија карактера на ивици апсурда са снажним дескриптивним ликовима крајем ових 11. епизода мало прелази у једну врсту драме“.

Нових 11 епизода друге сезоне серије Пси лају, ветар носи гледаоци ће моћи да гледају од октобра на Првом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару