РТС Планета - Биоскоп у џепу!

РТС Планета отворила је врата свог Биоскопа и омогућила корисницима у Србији да гледају омиљене филмове где год да се налазе! Са било ког паметног уређаја или личног компјутера, корисници РТС Планете са територије Србије могу приступити ексклузивном избору од 400 фестивалских, уметничких, анимираних, породичних и документарних филмова из светске кинематографије.

Мултимедијска платформа РТС Планета, која корисницима из Србије омогућава бесплатно уживо праћење телевизијских и радијских програма Медијског јавног сервиса Радио-телевизије Србије, одложено гледање програмских садржаја, као и избор из Драмског и играног програма из продукције РТС-а у оквиру Видеотеке, у своју понуду уврстила је и широку листу страних филмских остварења.

За најмлађе, Биоскоп РТС Планете направио је избор синхронизованих и титлованих анимираних и играних филмова из француске, канадске, норвешке и америчке продукције - ЗозонциМали велики пандаПат и МатКаспер и ЕмаБела и СебастијанПиксији мали вилењациЕрнест и СелестинМали весељак...

За поподневно или вечерње опуштање, можете да одаберете неку акцију, трилер, драму или комедијуИзван граница реалностиЛиндон Б. ЏонсонШта смо богу згрешилиЧелична ледиМајлс на челуИтака...

Загрижени филмофили могу да уживају у избору филмова са ФЕСТ-а, као и у новим остварењима америчке, француске, британске, шпанске и италијанске кинематографије.

Посебно место у Биоскопу имају великани филмске режије, међу којима је и редитељ француског новог таласа Франсоа Трифо, чији су се култни филмови Жил и Џим400 ударацаПуцајте у пијанисту, први нашли пред корисницима РТС Планете, као и Кшиштоф Кишловски и његова трилогијаТри боје".

Оно по чему је РТС Планета Биоскоп посебан (сем тога што можете да га понесете свуда са собом), јесте одличан избор документарних филмова. Одаберите неки од политички ангажованих документараца као што су Ја нисам твој црњаПредседник Путин и Кога следећег напасти? оскаровца Мајкла Мура, или неки од биографских документараца који су посвећени спортистима као што је Лионел Меси и музичарима попут Ника КејваЏенис ЏоплинДејвида Боувија, бендовима Spandau BalletSex Pistols...

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару