Нови Јутарњи програм РТС-а

Јутарњи програм Радио-телевизије Србије у нову сезону креће са више простора, са новим темама и лицима која ће нас испратити у нови дан. Од 8. октобра, наша јутарња доза информисања и оптимизма постаје наша дневна доза вести и доброг расположења. Гледајте нас радним данима од 06.00 до 11.00, и викендом од 06.00 до 09.00.

Када сте "институција" као што то РТС-ов јутарњи програм јесте, не смете никада да дозволите да успорите или стагнирате. Зато се Јутарњи програм РТС-а и даље мења - поставља нове стандарде како у Србији тако и у региону.

Радним данима, Јутарњи програм Радио-телевизије Србије трајаће чак два сата дуже. Водитељски пар који чине Драгана Косјерина и Бранко Веселиновић, смењиваће се са другим водитељским паром - Душицом Спасић и Сањом Драгићевић-Бабић. Викендом ћемо се будити уз појачање Јутарњег програма - Наду Гогић.

Сви водитељи са нестрпљењем очекују почетак рада на новом јутарњем програму. Бранко Веселиновић и Драгана Косјерина већ су имали прилику да заједнички успешно раде на неколико пројеката забавног програма и зато верују да ће и у Јутарњем чинити добар тим. "Када постоји међусобно поштовање и када је ваш колега прави професионалац - рад у пару представља задовољство", слажу се Бранко и Драгана.

Са друге стране, Душица Спасић и Сања Драгићевић-Бабић, иако нису до сада сарађивале, истичу да се ван студија одлично слажу и да ће међусобну позитивну енергију пренети гледаоцима. Обе имају искуство у вођењу јутарњег програма. Душица каже да је, чак и после 12 година, немогуће заситити се емисије која се увек мења и увек је изузетно гледана. Њено мишљење дели и Сања, која признаје да се јутарњим програмом брзо "заразила" и да се зато радује поновној сарадњи са колегама из те редакције.

Нада Гогић ће викендом бити сама у студију. Каже да пред собом има задатак да програм учини још динамичнијим и бржим. То ће постићи пре свега новим рубрикама, али и занимљивим гостима од којим многе до сада нисмо често имали прилику да гледамо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару