"РТС ординација", ускоро трећа сезона

Нова телевизијска сезона ваше омиљене емисије о здрављу „РТС ординација", стартоваће 7. октобра у редовном термину недељом у 14.00 часова.

И током ове сезоне, доказани врхунски стручњаци ће на једноставан начин презентовати информације о унапређењу и одржању здравља, о новим методама лечења и дијагностике...

Познате личности културног и јавног живота Србије, повераваће своје начине излечења и борбе са разноврсним здравственим тегобама а биће, уместо вас и пацијенти, на којима ће бити спроведени неки од здравствених прегледа у ТВ студију „РТС ординације". Ваше омиљене рубрике, неће изостати ни у новој сезони: корисни, практични савети о исхрани и увек занимљиве теме у сегменту „Истине и заблуде".

Тим емисије, на челу са ауторком Маријом Поповић, у новој телевизијској сезони „РТС Ординације" припремио је 40 нових тематских целина посвећених очувању и унапређењу здравља.

"РТС ординација" је први информативно- забавни телевизијиски шоу програм посвећен здрављу а поверење аудиторијума и континуитет праћења стечен је захваљујући интерактивном, савременом и одговорном приступу који гледаоцима нуди да на пријемчиве начине сазнају, науче и евентуално примене све што је важно за очување и побољшање здравља.

Атрактивно студијско телевизијско решење, усклађено са одговорним телевизијско- новинарским садржајима који су утемељени на провереним научним сазнањима, необориво добри савети и најактуелније информације- то је "РТС Ординација".

Кроз занимљив свет здравља, води вас ауторка емисије Марија Поповића а њени саговорници су врхунски медицински стручњаци, пацијенти који поверавају своја искуства али и јавне личности - које своје здравствене приче и проблеме откривају - некада кроз сузе, некада кроз смех... До сада су говорили глумци, ТВ лица, певачи, спортисти...

Публика у студију емисије „РТС Ординација" активно учествује у експериментима, који на забаван и неочекиван начин указују на најразноврсније здравствене информације. Конкретни савети применљиви су већ током или након гледања емисије- зато што лекари у овом програму говоре једноставно, без мистификација и разумљивом реториком.

Током две телевизијске сезоне, "кроз РТС ординацију" прошло је око 400 гостију. У оквиру педесет емисија, говорило се о многим најзначајнијим здравственим темама а у новом циклусу, фокус је на најактуелнијим областима медицине, односно јавног здравља...

Познате личности ће, осим дружења са публиком у студију и гледаоцима (којима ће поверити своје здравствене потешкоће), бити и- пацијенти. Лекари ће их прегледати уживо у ТВ студију емисије а најхрабрији ће пролазити и неке захтевније процедуре.

У новој сезони емисије „РТС ординација", учићемо заједно како се превазилази свакодневни стрес, у томе ће нам помоћи стручњаци али и познате личности које ће отворено говорити како су превазишли личне болне тренутке.

У првим емисијама током ове јесени, биће речи о томе како пребродити нервозу због развода, како се превазилази потиштеност и бол због губитка вољене особеа познати ће говорити и о мигрени, тромбовима...

У делу емисије названом „Истине и заблуде", стручњаци ће говорити о менопаузи, бељењу зуба, жуљевима, фитотерапији ... Кроз интересантне демонстрације и експерименте, уз помоћ публике у студију, лекари ће објаснити важне информације и дати конкретне савете. Видећете и како изгледа преглед биорезонантним скенером, специјалисти из Хитне помоћи показаће како да правилно помогнемо детету у ургентној ситуацији. Сазнаћете и како се одвија преглед коже скин скенером а стручњаци ће показати како да сами откријемо здравствене проблеме на свом телу... Познати ће бити чести гости и овог дела емисије и докторе ће моћи да питају оно што их занима.

У сегменту емисије посвећеном припремању оброка здраве хране, нутриционисти ће практично објашњавати основне принципе правилне исхране.

Нова ТВ сезона емисије „РТС ординација" почиње у недељу 7. октобра, у 14.00 на Првом програму Радио-телевизије Србије.

Аутор и водитељ емисије је Марија Поповић, редитељ Петар Станојловић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару