С Тамаром у акцији - шеста сезона од 28. септембра

Почело је снимање шесте сезоне националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала „С Тамаром у акцији"

Након Севера Косова одакле је (у марту 2016) стартовала прва ТВ сезона, преко јужне и источне Србије где су остварене многе акције помоћи кроз укупно четири телевизијске сезоне - предстојећи, шести циклус хуманитарних акција и ТВ емисија Тамаре Груји посвећен је помоћи породицама у Западној Србији.

Снимања су започета крајем августа а од петка 28. септембра 2018, пратићемо нове епозоде у редовном термину петком од 21 сат на РТС1.

Тамара Грујић, ауторка и продуценткиња хуманитарног пројекта и ТВ серијала „С Тамаром у акцији" (Триангл продукција) :

„Идемо на запад Србије, тако да је све другачије, идемо на потпуно нову територију. Прва епизода ће трајати нешто дуже, били смо у Сјеници. Тамо је било заиста много тога занимљивог, драгоценог и вредног на шта смо хтели да обратимо пажњу нашим гледаоцима. Били смо у Тутину на Пештерским тефериџама, то је манифестација коју ретко која телевизија снима, имаћемо и феноменалну причу из Косјерића, са Златибора...", наводи Тамара Грујић, истичући да је планирано да се овај серијал заврши специјалном епизодом у којој ће бити реновиран објекат Удружења оболелих од церебралне и дечје парализе у Ужицу.

"Шесту сезону серијала завршићемо реновирањем просторија Удружења оболелих од церебралне и дечје парализе у Ужицу. Они су добили два пословна простора од града укупно 90 квм у приземљу зграде али нису имали материјалних средстава да то приведу намени. Мој тим ће им направити дневни боравак као и депапартман сектор за опоравак и вежбе..." поверава ауторка ТВ серијала који сваким новим емитовањем окупља рекордан број гледалаца, чак и у репризним терминима (суботом у 11.00 РТС1).

Као што сте већ навикли, Тамара ће наставити да нам, осим реновирања стамбеног простора, приказује и дочарава (у друштву оних којима помаже) - знаменитости, манифестације, традицију и лепоте крајева Србије у којима остварује њене хуманитарне акције: ове јесени на РТС-у петком увече у емисијама „С Тамаром у акцији" зато ћемо сазнати више о томе шта су „пештерске тефериџе", уживати у раскоши природе у резервату Увца, подестити се на лепоте Златибора, Таре, шарм Шарганске осмице, како се унапређује етно туризам у Косјерићу а како изгледа рафтинг Ибром...а како прави карневал -вашар у Шапцу... Екипа ће посетити и Злакусу, као и знамените манастире овчарско- кабларске клисуре.

Серијал „С Тамаром у акцији" је, уз крилатицу „Поправљамо куће и животе", сасвим спонтано али трајно овековечио оправданост и успостављање синтагме : „Славимо и подстичемо солидарност". И током ове, шесте ТВ сезоне серијала, Тамара и њен тим славиће солидарност и хуманост на делу и инспирисати на активну добросуседску подршкуонима којима је најпотребнија.

Нове епизоде шесте сезоне серијала „С Тамаром у акцији" пратите од петка 28. септембра 2018 на Првом програму Јавног медијског сервиса Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару