Читај ми!

Акциона серија "Морнарички специјалци“, од 13. марта на РТС 1

Америчка војна, акциона серија чији је аутор Бенџамин Кавел, стиже на Први програм РТС-а, 13. марта. Продуцира је CBS Studios, а занимљиво је да се снимала и у Београду. (SEAL Team, 2017)

Серија прати приватне и професионалне животе чланова елитне јединице морнаричких фока док тренирају, планирају и извршавају неке од најопаснијих мисија, које САД од њих тражи.

Џејсон Хејз је цењен и посвећен вођа тима чији породични живот пати због његовог војног ангажмана. Његов тим укључује особе од поверења: Реја Перија, најдуговечнијег оперативца с којим се сјајно разуме, Сонија Квина, веома оданог војника шаренолике прошлости који се и даље бори против нагона за самоуништењем, и Клеја Спенсера, младог СЕАЛ-овца друге генерације, незаситног порива и преданости.

Кључни за успех тима су ЦИА-ина аналитичарка Мени Елис, која је жртвовала све у жељи да искорени зло и уништи тероризам, као и Лиса Дејвис, рационална логистичарка која држи ствари под контролом и неслужбена је мајчинска фигура, одговорна за опремање тима опремом потребном за сваку мисију. Спремни кренути у тајне мисије широм света у трен ока и знајући колики то данак узима њима и њиховим породицама, овај тим показује непоколебљиви патриотизам и неустрашиву посвећеност чак и кад се суочи с малим изгледима.

Улоге: Дејвид Боријаназ, Макс Тириот, Џесика Паре, Нил Браун Млађи, А. Џ. Бакли и Тони Тракс.

 

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије