Лето богато серијама

Предстојећи летњи дани на програме РТС-а доносе богат серијски програм – нове, узбудљиве крими-трилере, ратне драме, али и већ познате серије које сте обожавали.

РТС се поново потрудио да задовољи укусе свих гледалаца, па ће током јуна на Првом програму наставити са емитовањем најгледаније британске ТВ драме „Даунтонска опатија", док ће на Другом програму од уторка до петка, у 21.00 ч. емитовати италијанску крими-драму „Добро и зло" (Il bene e il male, 2009). Узбудљива и необична прича, препуна обрта изненадиће и најискусније љубитеље трилера и натерати да их да са нестрпљењем чекају крај како би уживали у неочекиваном расплету и открили све тајне које ће се низати током 12 епизода.

Након серије „Вавилон Берлин", на Другом програму ће се емитовати још једна мистериозна крими-драма - „Неустрашива" (Fearless, 2017). Прича прати храбру адвокатицу - Ему, која усред случаја одбране групе Арапа под сумњом за помагање Исламској држави, преузима и случај поновне одбране човека који је почетком овог века признао убиство малолетнице које није починио. Емина борба за правду ће довести њену каријеру и лични живот у опасност, а да ли ће успети да докаже да иза свега стоји велика завера, погледајте од 22. јуна, викендом у 22.00 ч.

У јулу нас очекује епска прича о Другом светском рату, вредна чак 32,8 милиона долара - „Подморница" (Das Boot, 2018). Уколико вам оригинални наслов звучи познато, то је зато што је истоимени чувени авантуристички филм Волфганга Петерсена, на неки начин повезан са овом занимљивом осмоделном причом. Наиме, серија се наставља тамо где је немачки редитељ стао, доносећи нам ширу причу која укључује нову подморницу, сасвим нову посаду, као и задатак. Радњу ћемо пратити кроз две узбудљиве приче које се, истовремено, одвијају на копну и на мору.

Поред поменутих серија овог лета имаћемо прилику да гледамо и романтичну шпанску мелодраму о модном царству изграђеном од свиле, сензуалности и завођења која гледаоце враћа у 1958. годину - „Велвет", трећу сезону популарне британске драме „Бродчерч", где се познати детективски тандем сусреће са новим случајем, као и серију „Џејмстаун" чија радња се одвија у 17. веку и прати прве енглеске досељенике који оснивају своју заједницу у Новом свету. По завршетку прве сезоне, премијерно ћемо емитовати и другу и трећу сезону.

Останите уз РТС!

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару