Летње премијере на РТС-у

Током летњих месеци, у различитим терминима на програмима Радио-телевизије Србије стижу разноврсне премијере...

Већ у последњој недељи јуна на програму је последњи филм Британи Марфи, узбудљиви трилер "Напуштени" (Abandoned, 2010) у режији Мајкла Фајфера

Међу премијерама је и филм Педра Алмодовара који је представљен на филмском фестивалу у Кану 2009. године. У филму Broken Embraces главну улогу тумачи Оскаровка Пенелопе Круз. Филм говори о човеку који је после саобраћајне несреће изгубио вид и жену коју воли.  

За обожаваоце узбудљивих акционих трилера на програму је филм "Троугао обмане" (Stone, 2010) - прича о љубавном троуглу и напетим психолошким играма у које су увучени његови чланови.

Животи стабилног и повученог службеника и насилног затвореника социопате укрштају се на неочекиван и опасан начин, док линија између онога који крши закон и онога који га брани не постане веома танка. У главним улогама Едвард Нортон, Мила Јововић и Роберт Дениро.

Ту је и филм Beauty Shop из 2005. године који је својевремено недељама био један од најгледанијих филмова у Сједињеним Америчким Државама.

Главну улогу у овој комедији игра Квин Латифа, а ту су и: Алиша Силверстоун, Енди Мекдауел, Алфре Вудард, Мена Сувари и Дела Рис.

Током летњег појаса гледаћете и филм "Јахачи" (The Horseman, 2009). Овај филм нам долази од продуцента филмова "Трансформерси" (Мајкл Беј) и "Тексашки масакр моторном тестером" (Ендру Форм), а режирао га је шведски редитељ Јонас Екерлунд (познат по режији спотова великих музичких звезда попут Мадоне, "Металике", као и филма "Спун" из 2002. године).

Главне улоге тумаче Денис Квејд (нашој публици свакако најпознатији по филму "Спаситељ", али и филмовима "Далеко од раја" с Џулијаном Мур и многим другим) и Зији Џанг (улоге у филмовима "Мемоари једне гејше", "2046", "Притајени тигар, скривени змај").

Следи филм Ларго Винч (Largo Winch, 2008) - узбудљиви трилер са Томером Сислијем, Микијем Манојловићем и Кристин Скот Томасом у главним улогама, а право освежење за све даме током лета биће филм Spread са Ештоном Кучером у главној улози.

Останите уз Филмски програм РТС-а јер вас током лета очекују и филмови Killshot са Микијем Рурком и Дајан Лејн, филм "12" Никите Михалкова, Keeping Mum Роана Еткинсона, Surfer Dude   Метјуа Меконахија и многи други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару