Хана Монтана

Сваке недеље најмлађи гледаоци Јавног сервиса моћи ће да уживају у новим епизодама друге сезоне Дизнијевог серијала "Хана Монтана", једној од најпопуларнијих тинејџерских ТВ остварења.

Недељом, после блока Дизнијевих цртаћа дружићете се са Мајли Стјуарт (Мајли Сајрус), шеснаестогодишњакињом која, пошто јој се породица преселила из Тенесија у Малибу, покушава да се уклопи, баш као и сви њени вршњаци.

Једина разлика је у томе што је Мајли и чувена поп-звезда - Хана Монтана! Мајли је у Малибуу упознала своје најбоље пријатеље - Лили Траскот (Емили Озмент) и Оливера Окена (Мичел Мусо).

Сада јој преостаје једино да се нада да ће јој пријатељи и породица помоћи у томе да њена тајна остане међу онима које највише воли.

С обзиром на то да је Мајли Сајрус велика музичка звезда, у свакој епизоди можете очекивати понеку занимљиву поп-нумеру коју сама изводи. Она је ћерка чувеног кантри певача Билија Реја Сајруса, који се у серији појављује у улози њеног оца.

Занимљив је податак да се Мајли појавила на аудицији за улогу Лили Траскот, али је ипак ангажована за главну улогу. За потребе улоге Мајли носи плаву перику. Да би спречили њено померање, перика је специјалним лепком залепљена за њено теме и чело.

Наслов серије до последњег тренутка био је Ана Кабана и промењен је тек пред сам почетак снимања пилот епизоде.

О томе колико је Хана Монтана популарна, најбоље говори податак да су челници компаније "Дизни", одмах по завршетку емитовања прве сезоне серије, решили да организују концертну турнеју, покрену линију одеће за девојчице и почну продукцију филма који је премијерно приказан ове године.

По завршетку емитовања прве сезоне ове серије, можете очекивати још много пријатних изненађења.

Ко је Мајли Сајрус

Мајли Сајрус рођена је 23. новембра 1992. године у Тенесију. Право име јој је Дестени Хоуп Сајрус и има два старија полубрата, старију сестру по мајци и два млађа брата.

Занимљиво је да Мајли никада није имала формално музичко образовање, а до сада је написала велики број песама, од којих је неке и извела у серији.

Један од омиљених албума јој је Breakway певачице Кели Кларксон. Како је изјавила, највише воли кинеску храну, а међу омиљеним хобијима су јој шопинг и гледање филмова.

Средњошколски мјузикл, на пример, често гледа са својим сестрама, а једна од омиљених ТВ серија јој је Секс и град. Омиљене глумице су јој Анђелина Џоли и Џенифер Анистон, а нарочито се диви Мерил Стрип.

Иако се нашла на 17. месту Форбсове листе младих супер-звезда које највише зарађују, Мајли се труди да води нормалан живот. Међу њеним пријатељима је и играчица Менди Жиро која наступа са својом плесачком трупом.

Њих две имају канал MileyMandy на сајту Youtube и редовно га ажурирају новим видео-снимцима. Поред Менди, Мајли је, баш као и у серији, најбоља пријатељица са својом колегиницом Емили Озмент.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару