Браћа Блум

Ексклузивна ТВ премијера "Браћа Блум" у режији Рајана Џонсона у недељу 06. фебруара на РТС-у. Браћа Блум никада неће дозволити да се истина испречи између њих!

У авантуристичкој драми са елементима комедије, животи двојица непревазиђених превараната заувек ће се променити када упознају атрактивну младу жену Пенелопу.

Филм је поткован сјајном глумачком екипом, међу којима има и власника Оскара - Рејчел Вајз, Ејдријен Броди, Марк Руфало, Ринко Кикучи, Роби Колтрејн...

Блум и Стивен су браћа, професионални преваранти који желе да своју каријеру окончају уносном обманом ексцентричне богаташице Пенелопе у спектакуларној авантури која ће их одвести на пут око света.

Блум се смишљено увлачи у живот досадне и усамљене богате наследнице из Њу Џерсија. Када искрена романса међу њима почне да цвета, он ће доћи у ситуацију да преко воље мора да злоупотреби њену наивност.

Али, Пенелопе је већ загризла мамац и импулсивно се прикључује Блуму, Стивену и секси Јапанки по имену Банг Банг на прекоокеанском броду на путу за Грчку.

Пенелопе је убеђена да је пред њом авантура живота и нуди чек од милион долара за тај дил.

Док четворка пролази кроз Атину, Праг, Мексико, Санкт Петербург, ланац преваре стеже се све чвршће и Блум почиње да се пита да ли је његов брат смислио најопаснију превару свог живота.

Београд као Берлин

Филмска екипа планирала је да све сними у Прагу и на Малти, али експедиција задужена за локације отворила им је очи ка другим могућностима -Београду и Црној Гори.

Црна Гора је била савршено окружење за Блумово острво-уточиште, а када је филмска екипа стигла у Београд, схватили су да овај град могу искористити као Санкт Петербург и Берлин.

У то време зима је полако напуштала источну Европу и време се показало као велик изазов.

Прве недеље у Београду екипа је била заробљена због кише, међутим, иако није била планирана, то је заправо завршило доста ствари на филму.

За ексклузивни воз којим браћа и Пенелопе путују кроз Европу, филмска екипа одлучила се за воз југословенског председника Тита. Гарнитура из 1947. године са очуваним купеима, лежајевима за спавање, тамним паркетом и још прегршт луксузних стварима, била има је од велике користи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару