"Прича о играчкама" викенд на РТС-у

Прича о играчкама

Уочи биоскопске премијере трећег дела анимираног филма "Прича о играчкама", предстојећег викенда (5. и 6. јуна), од 11.00 часова, најмлађи гледаоци Јавног сервиса моћи ће да уживају и да се присете авантура јунака из претходна два дела тог филма.

Урнебесна анимирана авантура започиње ривалством између, Вудија традиционалне лутке каубоја који прича када му се повуче конопац, и База Лајтјира - База Светлосног, најбоље свемирске играчке која је направљена.

Баз пати од илузије да није играчка, већ прави неустрашиви заштитник галаксије, који је на мисији да спасе васиону од злог цара Зурга.

Међутим, Баз ће постати миљеник и шестогодишњег Ендија и других играчака: пса Слинкија, господина Кромпироглавог - мрзовољног кромпира, Хема - свезналице касице прасице, Рекса - несигурног пластичног диносауруса, и Бо Пип - лепе порцеланске лампе.

Вуди ће смислити план да се отараси База, али он неће проћи онако како је замишљен. Када Вуди и Баз схвате да су изгубљени у спољашњем свету и да могу да рачунају само један на другог, сарадња ће им бити једина нада да побегну од Сида, деструктивног комшијског детета које ужива у мучењу играчака.

Каубој и свемирски ренџер удружиће се, у покушају да се врате кући код Ендија и осталих играчака. На том путу ће постати прави пријатељи.

Други део филма наставља се тако што Енди одлази у камп за каубоје и оставља своје играчке незаштићене.

Ствари ће се закомпликовати када опсесивни сакупљач играчака, Ал Меквигин, власник "Аловог амбара за играчке", киднапује Вудија.

У Аловом стану, Вуди открива да је он веома скупоцена играчка из ТВ серије Вудијева дружина из педесетих година. Ту ће се сусрести са осталим вредним играчкама из те серије - каубојком Џеси, коњем Булзајем и Смрдљивим Питом, истраживачем.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 28. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару