Читај ми!

Место злочина

На Првом програму РТС-а од 5. септембра, у термину од 23.00 часа, почеће приказивање 14. сезоне серије "Место злочина: Лас Вегас", која има 22 епизоде.

Место злочина: Лас Вегас (CSI: Las Vegas) - У граду лажних нада ништа није онако како се чини, на мало ствари можете рачунати, али на једну увек - CSI тим. "CSI: Лас Вегас" је прво и оригинално издање криминалистичке драме о решавању злочина форензичним процедурама.

Серија прати случајеве групе форензичара, који уз помоћ најсавременије технологије проналазе пресудне доказе на неочекиваним, понекад посве бизарним местима.

Град Лас Вегас има репутацију места у коме можете постићи инстант успех. Шансу за то имају сви они који су спремни да рескирају. Зато овај град привлачи много наивних и лаковерних људи, а такви су најчешће жртве криминалаца уверених да никада неће бити ухваћени.

На њихову несрећу, у Лас Вегасу постоји криминолошка лабораторија са одличним резултатима у решавању злочина. Њу сачињавају мање познати хероји који раде на месту злочина - форензичари.

Људи чији посао траје 24 сата, 7 дана у недељи, проналазе доказе иза жуте полицијске траке, или са места где их, наизглед, није ни било. Они су ти који скупљају на први поглед неважне делиће слагалице како би успели у целости да је сложе. Тако помажу у хватању починиоца злочина.

Eкипу сачињавају Teд Донсон (Ди Би Расел) ветеран са вишегодишњим стажом. Он води истраживачки посао у ноћној смени за Криминалистички биро у Лас Вегасу. Ту је и Ник Стоукс (Џорџ Идс) који има шарма и знања, а и жељу да доспе на врх листе за успешно решавање случајева, затим Сара Сидл (Џорџа Фокс) бивша Грисомова партнерка, која повремено ради брзо и крши правила да би добро обавила посао.

Неизоставни део тима чине и добро познати Џим Брас (Пол Гилфојл), Елизабет Шу (Џули Финли), Грег Сандерс (Ерик Еседманда), доктор Ал Робинс (Роберт Дејвид Хол) и други.

Под будним Раселовим оком, CSI тим користи најсавременије научне методе, али и старе, класичне начине да би решио баш сваки злочин.

Без тензије, ови људи раде на убиствима, самоубиствима, пљачкама и насилним злочинима који се дешавају у Лас Вегасу, од његових бљештаво осветљених хотела, клубова и улица, све до оних најтамнијих, у пустињи Неваде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 22. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару