Читај ми!

Премијере у новембру

Месец новембар на Радио-телевизији Србије обележиће бројне филмске премијере. Серијал започињемо остварењем "Булевар Лондон" редитеља Вилијама Монахана, а завршавамо филмом "Dead Man Running" Алекса де Рејкофа.

Остварење Лондонски Булевар (London Boulevard, 2010) је редитељски деби Вилијама Монахана, сценаристе филма The Departed, који прати живот бившег осуђеника Мичела (Колина Фарела) док покушава да започне живот испочетка везом са повученом глумицом Шарлот (Кира Најтли).

Међутим, Мичел се изненада упознаје са шефом подземља по имену Гант, (Реј Винстон), који инсистира да Мич ради за њега, због контроверзне прошлости...

Reign of Assassins, 2010 - Зенг Ђинг покушава да започне нови живот, након што је издао своју банду и сакрио се у напуштено светилиште.

Прича смештена у древној Кини, прати живот Зенга Јинга, вештог убицу који одлучује да постане будистички монах.

Због бурне прошлости и тајне која би могла да преокрене целокупну ситуацију, наћиће се у смртној опасности... Режија: Чао Бин Су.

Писац из сенке (The Ghost Writer, 2010) - Успешни британски писац који пише у име других, као писац из сенке, пристаје да доврши мемоаре бившег британског премијера Адама Ланга.

Међутим, пројекат као да је уклет од самог почетка - између осталог и због тога што је пишчев претходник на пројекту писања мемоара, Лангов блиски сарадник, настрадао у чудним околностима.

Писац из сенке одлази у кућу на острву близу источне обале Сједињених Држава како би тамо започео писање.

На дан његовог доласка један британски политичар оптужује Ланга да је одговоран за нелегално хапшење осумњичених за тероризам и за њихову тајну предају ЦИА-и, која их је мучила.

Због овог чина, који се сматра ратним злочином, новинари почињу да опседају кућу на обали у којој писац одседа с Лангом, његовом супругом и љубавницом.

При том, током рада на књизи писац почиње да открива низ детаља које Ланга повезују са ЦИА-ом и назире да је на исте трагове наишао његов настрадали претходник, у чијем се рукопису можда налазе кључне информације.

Да ли ће оно што открије писац из сенке моћи да изађе на светлост дана? Режија: Роман Полански.

Крзнена освета (Furry Vengeance, 2010) - када се амбициозни предузимач пресели с породицом у рурални Орегон да надзире градњу огромног пројекта, један ракун са пријатељима покушаће да га спречи.

И док се битка захуктава, предузимач схвата да неке делове природе не треба дирати.

Урнебесна породична комедија у којој Брендан Фрејзер тумачи лик предузимача, чији најновији пројекат угрожава домове локалних шумских створења.

Шумске животиње не желе да неко разруши њихове домове и у својој комичној освети претвориће мирни кутак под изградњом у бојно поље епских размера.

Предвођена невероватно паметним ракуном, разнородна група животиња много је интелигентнија, лукавија и одлучнија од оног што је наш јунак очекивао.

Човек против природе и крзно лети на све стране! Режија: Роџер Камбл

Хенријев злочин (Henry's crime, 2010) - Када одлежи три године затвора за пљачку банке коју није починио, одлучи да је заиста и опљачка.

Део његовог плaна је и инфилтрација у локалну позоришну трупу, али ова превера постаје много компликованија када се заљуби у главну глумицу позоришта. Режија: Малком Венвил.

Елитни одред (Elite squad, 2007) - Капетан Наскименто добија опасан задатак, мора да се обрачуна са дилерима дроге и другим злочинцима пред долазак Папе у Рио де Жанеиро.

Наскименто покушава да пронађе човека који би могао да га замени у војсци, јер му је супруга трудна и зато што намерава да напусти команду и постане тренер нових регрута.

У међувремену, два пријатеља Нето и Матиас придружују се Војној полицији очекујући да постану поштени полицајци, који се боре против криминалаца.

Међутим, они виде само корупцију, недостатак стручности и глупу бирократију и одлучују да се придруже капетану Наскименту у акцији против нарко дилера. Режија: Хозе Падила.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару