Читај ми!

Серија "Траг дивљачи", од 02. марта на РТС 1, у 20.05ч

Телевизијска серија “Траг дивљачи”, састављена од четири епизоде, од 2. марта биће приказивана на Првом програм РТС-а. Серија је базирана на литерарним делима прослављеног уметника Живојина Павловића која су Ђорђу Милосављевићу, Димитрију Војнову и Ненаду Павловићу послужила за креирање сценарија. Редитељ серије је Ненад Павловић.

Радња у серији “Траг дивљачи” смештена је у Југославију, 1979. године. Југослав је амбициозни репортер у држави која строго контролише медије. Благоје је пуковник УДБЕ пред пензијом, скрхан здравственим проблемима. Путеви им се укрштају када обојица одлазе да истраже случај свирепог убиства у источној Србији.

У живописном амбијенту, Југослав упознаје Благојеву децу, сина Аљошу, дисидента-пустињака, и ћерку Соњу, удовицу жртве злочина и локалну фаталну жену. Југослав улази у везу са Соњом, што му ремети моћ расуђивања. Задирући дубље у истрагу, открива читаву ризницу мрачних тајни, те интимних и политичких издаја у које је умешана Благојева породица. Трагајући за изазовном причом, Југослав открива мноштво детаља везаних за тамну прошлост.

Главне улоге у серији “Траг дивљачи” играју Предраг Манојловић, Радивоје Буквић, Нада Шаргин, Милош Тимотијевић, Драган Бјелогрлић, Милена Павловић, Јово Максић, Петар Зекавица, Милан Чучиловић, Филип Шоваговић, Мирко Влаховић, Ненад Хераковић, Павле Чемерикић, Сања Марковић и Борис Миливојевић

 

уторак, 28. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије