Убице мог оца

Након великог интересовања које је серија „Убице мог оца“, у премијерном емитовању, изазвала код публике широм Србије и региона, као и велике гледаности и популарности коју је стекла током свих десет приказаних епизода, РТС ће је репризно емитовати, у терминима суботом и недељом од 20.05 часова на Првом програму.

Репризу последње, десете епизоде серије "Убице мог оца" публика ће имати прилике да погледа у суботу, 18. фебруара 2017. године, на Првом програму РТС-а са почетком од 20.05 часова.

Ова серија је широм је отворила врата жанру савремене криминалистичке серије и доказала да ју је домаћа публика са узбуђењем и радозналошћу прихватила као садржај који је унео неке нове тенденције у репертоар Радио-телевизије Србије.

Убице мог оца - сцена из серије

Александар упркос последњим догађајима, а нарочито Костином тешком рањавању, прикупља материјалне доказе о томе ко је Миличин убица.

Мирко му свесрдно помаже у томе иако је и њему живот угрожен. Између њих двојице више нема тајни. Раде као тим и приводе особу за коју највише сумњају да је починилац убиства недужне девојке.

Убице мог оца - сцена из серије

А онда се дешава нешто што ће дубоко уздрмати Александров свет, и вратити га на почетак његових дилема и страхова кроз које покушава да добије одговор на питање - ко је убио његовог оца?

Улоге тумаче:

Вук Костић, Тихомир Станић, Марко Јанкетић, Нина Јанковић, Катарина Радивојевић, Небојша Глоговац, Елизабета Ђоревска, Драган Мићановић, Наташа Нинковић, Пеђа Бјелац, Јелисавета Орашанин, Славко Штимац, Мирјана Карановић, Александар Ђурица...

Ма колико му то парадоксално изгледало у почетку, ова истрага почиње да добија везу и са никад расветљеним убиством његовог оца.

У исто време, прелама се његов емотивни живот. Александар постаје свестан колико га Јелена искрено воли за разлику од прорачунате Марије...

Радња серије почиње када главни јунак, млади инспектор београдске полиције Александар Јаковљевић, упркос свом проблематичном понашању, добија важан случај - убијена је кћерка јединица угледног човека чија фирма гради највећи стамбено-пословни комплекс у региону.

У главним улогама појављују се Вук Костић, Тихомир Станић, Марко Јанкетић, Нина Јанковић и Катарина Радивојевић а бројну глумачку поделу чине још и Небојша Глоговац, Елизабета Ђоревска, Драган Мићановић, Наташа Нинковић, Пеђа Бјелац, Јелисавета Орашанин, Славко Штимац, Мирјана Карановић, Александар Ђурица, Уликс Фехмиу, Ненад Окановић, Гордан Кичић ... и многи други.

Уредник серије: Марко Новаковић
Редитељ: Предраг Антонијевић
Сценаристи: Наташа Дракулић и Предраг Антонијевић
Директор фотографије: Милош Кодемо
Сценограф: Јелена Милиновић
Костимограф: Момирка Баиловић
Композитор: Александра Ковач
Сниматељ звука: Михаило Стевановић
Монтажер: Филип Дедић
Производња: Радио-телевизија Србије (извршна продукција „Work in Progress") 2016.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару