ТВ серија "Монтевидео, видимо се!"

Трећа сезона ТВ серије, под називом "Монтевидео, видимо се!", са нових једанаест епизода, почеће да се приказује од 6. априла, на првом програму РТС-а.

У режији Драгана Бјелогрлића и по сценарију Ранка Божића и Димитрија Војнова, који је рађен на основу истинитих догађаја о највећем спортском успеху из 1930. године, радња нових епизода ТВ серије "Монтевидео, видимо се!" се одвија у Монтевидеу, током одржавања Првог светског првенства. Нових једанаест епизода, у продукцији куће "Intermedia Network", ће дочарати три кључне утакмице које је наша репрезентација одиграла против тимова Бразила, Боливије и Уругваја.

Паралелно са наступом на Првенству прати се сусрет младих фудбалера са новим светом и другачијом културом кроз стицање нових познанстава, али и суочавањем са далеко спремнијим и уигранијим противничким екипама. Пред њима су изазови и препреке, на и ван фудбалског терена, знатно другачијим од оних које су доживљавали у Београду, а које су морали да превазиђу како би достигли све оно о чему су до тада само маштали.

Серија приказује судбину репрезентације Краљевине Југославије која од потпуних аутсајдера из једне мале европске земље, чије име неправилно изговарају, и којој нико не даје превелике шанске за успех, прави преокрет, постаје изненађење Првенства и убрзо доспева на странице светске штампе, након што је победила фудбалску велесилу Бразил.

Следи суочавање са неправдом која им је начињена, са неочекиваним правилима и прихватањем пораза након утакмице са домаћином Првенства, али и са важним животним лекцијама, незаборавним пријатељствима које је свако из Монтевидеа понео у своју домовину где им је приређен тријумфални дочек као трећепласираној репрезентацији на свету.

Претходне две сезоне ТВ серије "Монтевидео, Бог те видео" и "На путу за Монтевидео" имале су висок рејтинг гледаности и стекла велику наклоност домаће публике, као и ТВ гледалаца у региону.

У трећој сезони ТВ серије поред славног холивудског глумца Арманда Асантеа, којег је публика гледала у филму "Монтевиде, видимо се!", улоге су остварили многи шпански глумци, као што је Елена Мартинез, која је већ придобила симпатије биоскопских гледаоца, затим Франциско Вера, Конча Хидалго, Џенифер Мартин, Хосе Луис Мадариага, Роберто Гоја, Карла Санчез, чија улога добија више простора у серији у односу на филм и многи други шпански уметници.

Улоге: Милош Биковић, Петар Стругар, Арманд Асанте, Виктор Савић, Елена Мартинез, Бранко Ђурић, Предраг Васић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Александар Радојичић, Иван Зекић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић, Срђан Тимаров, Андрија Кузмановић, Ненад Хераковић, Урош Јовчић, Милан Никитовић, Раде Ћосић и Бојан Кривокапић.

Специјални гости: Властимир Ђуза Стојиљковић, Драган Николић и Конча Хидалго.

Режија: Драган Бјелогрлић

Сценарио: Ранко Божић, Димитрије Војнов, Драган Бјелогрлић

Продукција: Intermedia Network

Продуцент: Дејан Петровић

Директор фотографије: Горан Воларевић

Сценографија: Горан Јоксимовић, Немања Петровић

Монтажа: Дејан Урошевић, Владимир Гајић

Костим: Драгица Лаушевић

Шминка: Халид Реџебашић

Музика: Мањифико, песме изводи Луз Касал

Визуелни ефекти: Небојша Рогић

Звук: Милан Стојановић

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару