Читај ми!

"Моја дедовина" од 24. септембра сваког петка у 21.00 РТС1

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије.

ТВ аутор Милан Поповић (раније Задња кућа, Србија) са својим тимом покушаваће немогуће сналазећи се "слободним балканским стилом".

Он домаћину доноси буџет од 6 просечних плата као помоћ за његову жељу да промени стање своје дедовине, али је дужност домаћина да обезбеди "мобу". Помоћ пријатеља, кумова, рођака, комшија.

План расподеле буџета (материјал, намештај, поправке, дневнице специфичних мајсотра и сл.) често се отме контроли, па је свака епизода борба за себе и борба која траје до последњег момента.

Серијал има за циљ да људе мотивише да после пандемије обнове своје дедовине на селу, јер је протеклих годину и по свако ко је имао село и сачувао дедовину имао где да се склони и са породицом проведе мирније дане. Промоција рада и слоге је још један од задатака овог пројекта Јавног сервиса.

Иза сваког кандидата требало би да стоји јака породична прича и прича о дедовини, а ова јесен ће имати поруку да дедовине морамо сачувати и испред сваке дедине и бакине куће стајаће табла- НИЈЕ КУЋА НА ПРОДАЈУ.

 

 

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво