Читај ми!

"Студио": У првој емисији - Саша Матић, Тони Цетински, Невена Божовић и гости изненађења!

Најзначајнија регионална музичка имена и продукција у рангу светских ТВ шоу програма - то су гледаоцима обећали продуценти приликом првих најава нове музичке емисије "Студио". Обећано - испуњено: први "Студио" ће у суботу увече 20. марта у 21 сат угостити Сашу Матића и Тонија Цетинског. А песмом, која ће премијерно бити изведена у "Студију" ће прво издање емисије употпунити и Невена Божовић.

И то није све - очекујте и специјалне госте изненађења!

У емисији "Студио", музички гости изводиће своје највеће хитове, неки ће премијерно представити и своје нове песме, као и обраде разноврсних evergreen и новијих нумера...

Било да је реч о већ познатим или новим песмама, гледаоци ће сваку од њих чути први пут - јер ће бити изведене у другачијим, новим музичким аранжманима.

Саша Матић поделио је своје узбуђење са публиком у вези са учешћем у овом пројекту: "Чућете неколико мојих песама у новим аранжманима, а посебно ми је драго и што смо урадили једну дивну познату изворну песму, коју много волим - добила је неку нову енергију и освежен звук."

Нови ТВ формат "Студио", који ћемо од 20. марта моћи да пратимо суботом увече на РТС 1, представиће раскош уметничке, стилске и ауторске разноврсности најзначајнијих актера музичке сцене нашег региона као и примере успешних сарадњи.

Продукција Skymusic потрудила се да ова, по садржају несвакидашња музичка емисија, буде ТВ формат који ће померити границе и у домену телевизијске продукције шоу програма.

Уз врхунски атрактивну слику и савршен квалитет звука, сваки наступ у "Студију" биће јединствен музичко-сценски спектакл.

Импресивна сцена (пречника преко 20 метара са ЛЕД екранима вишим од 5 метара), креирана је тако да се визуелни доживљај адаптира према песмама и музичким гостима - учесницима емисије.

"Видео сам како изгледа студио емисије "Студио", као и сценографија. Једва чекам да станем на ту бину, одмах ми се вратио онај феноменални осећај са MAC-а! Схватио сам колико нам недостају велики музички догађаји и гламурозне сцене. Ово је права ствар која је требало да се деси!" рекао је Тони Цетински.

Саша Матић је добитник MAC признања за најбољег мушког извођача 2020. године, Тони Цетински је исто признање добио годину дана раније а Невена Божовић је добитница MAC признања за алтернативну поп нумеру 2019. године

"Студио" ће омогућити и да завиримо "иза сцене" и сазнамо како се збиља одвија креативни процес стварања песама или нових музичких аранжмана...

У свакој емисији, биће и премијерно изведена по једна музичка нумера креирана специјално за "Студио".

Гости изненађења, у првом издању нове емисије "Студио", биће легендарни музички састав чије су се песме певале широм некадашње Југославије, а о коме је реч - сазнаћете у суботу увече, 20. марта од 21 сат на Првом програму РТС-а.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво