У сусрет Светском првенству

Шта мисле о навијачима, шта мисле о новинарима. Шта мисле о себи. И како тренирају, шта једу, ко им тражи улазнице а ко дресове...

Први пут направљена је један серијал оваквог обима и оволико личан јер неки играчи никада нису овако обимно и детаљно причали о себи и фудбалу.

Капитен Александар Коларов причао је директно о свим темама.

"Шта си хтео да питаш... пуцај, одговарам на све...", рекао је приликом разговора у Риму.

Једнако отворени били су сви. И Немања Матић, и Лазар Марковић, и Душан Тадић... директно и без резерве.

Интервју имају вредност јер неки играчи врло ретко дају изјаве разочарани медијима а неки тврде да је ово био једини случај када су прекшили обећање да се неће обраћати јавности и после овога неће разговарати са новинарима.

"Ово је нешто што има вредност и зато сам пристао. Нећу после овога разговарати са новинарима. То је то", речи су Немање Матића.

Српски репрезентативци су пред Светско првенство у фудбалу у Русији причали о наразличитијим темама. ТВ екипа посетила их је у њиховим домовима, тренинг камповима, местима где излазе, стадионима где играју...

"Ово је сјајан спорт и ја га волим али није све то баш једноставно", рекао је Лука Миливојевић једном од интервјуа.

14 српских фудбалера из земље и иностранства говорило је о најразличитијим стварима.

ТВ екипа посетила је Александра Митровића, Луку Миливојевића, Марка Грујића, Душана Тадића, Немању Матића, Владимира Стојковића, Вујадина Савића, Ивана Обрадовића, Уроша Спајића, Лазара Марковића, Александра Коларова, Сергеја Милинкоивћа-Савића, Николу Миленковића и Душана Влаховића.

"Никада ме неко није питао ово."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара