Луда ноћ

Шоу програм "Луда ноћ" дочарава време незаборавних музичких догађаја, феномене, значајне личности музичке сцене, велике филмске и серијске хитове. Кроз музику и игру супротстављају се два различита музичка става па сходно томе имамо "два супротстављена табора".

Музички садржај базиран је на квалитетној поп музици ствараној у протеклих неколико деценија. Све нумере изводе се уживо уз пратњу Народног оркестра РТС-а и бенда "Луда ноћ".

У свакој емисији учествује плесна група која својим кореографским нумерама или као пратећи сегмент ствара посебни амбијент. У интеракцији свих дешавања у овом шоу програму, кроз музику, интересантне приче и садржаје, представљамо све оно квалитетно што је припадало неким бољим временима. Идеја је да кроз овакав серијал пружимо добру забаву и квалитетне садржаје. Документарни снимци из богате архиве РТС-а верно ће осликавати теме и догађаје.

Гости су легендарне ТВ звезде, глумци, певачи, јавне личности које су уживале неподељене симпатије аудиторијума у Србији и бившој Југославији. Музика у емисији се изводи уживо, укључујући певачке и плесне нумере. Овај програм осмислио је ауторски тим РТС-а и представља домаћу лиценцу.

Кроз дванаест емисија, од 15. октобра сваке недеље од 21 сат уживаћете у музици која је преживела суд времена и која и данас живи. Водитељи емисије су сјајни глумачко-водитељски парови Драгана Косјерина, Марко Живић, Марија Вељковић Миловановић и Гордан Кичић.

Уредници емисије су Ања Рогљић и Урош Марковић, а редитељ је Игор Басоровић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара