Трећа сезона емисије "Тако стоје ствари" од 4. септембра

Од понедељка, 4. септембра на Првом програму РТС-а стартоваће трећа сезона двосатне емисије "Тако стоје ствари". Садржаји и новинарско-телевизијски стил емисије коју гледаоци редовно прате током две ТВ сезоне остаће непромењени, уз неке програмске иновације. Сваког радног дана, двосатни програм воде Наташа Миљковић, Зоран Станојевић и Сања Драгићевић Бабић.

"Тако стоје ствари" настављају тамо где су стале крајем јуна - окосница емисије и даље су сегменти "Интервју" и "Фокус група", унапређене су редовне рубрике а спремне су и нове, на све оне теме „које нас брину и радују", поручује ауторски тим.

Мото емисије у новој телевизијској сезони гласи: "Откривамо, поправљамо и чувамо" а уредничко-водитељски тим се радује почетку новог циклуса.

Наташа Миљковић: "Сваки почетак сезоне за мене је као ђацима први септембар. Крећеш испочетка а знаш да је заправо сасвим ново, да ће бити озбиљније, теже и да мораш да оправдаш добре оцене из прошле године. Одвела сам сина малопре у школу- радост поновног окупљања са другарима је била огромна! Тако се и ја осећам - волим нашу малу екипу јер имамо сличан однос и према раду и животу и стално се смејемо. (сем кад нешто крене наопако). Распуст је готов, зато радним данима будите са нама да говоримо о свету, животу и стварима које стоје тако како стоје."

Зоран Станојевић: "Неизмерно се радујем сваки пут када емисија треба да почне, док гледам сат како одбројава. Знам да ме чекају занимљиви разговори, добре приче, нестрпљив сам да то поделим са гледаоцима и надам се да је њима барем упола лепо колико је мени у студију. Сада улазим у фазу да шта год занимљиво чујем одмах замишљам како бисмо ми то могли да обрадимо. Основна идеја нам је и даље иста, правимо два сата програма који гледаоца ни на који начин не сме да увреди или потцени.

Сања Драгићевић Бабић: "Књига "Тако стоје ствари" добија трећи наставак. Баш као и свака добра књига. Начин писања остаће готово исти, са појединим корекцијама и новим поглављима. Писци су исти - цео тим остаје. Наш садржај, наше странице вам нуде нове ликове, занимљиве разговоре, одговоре, питамо уместо вас и за нас, истражујемо, проналазимо. Нудимо рубрике које увелико крчкају наши репортери. Два сата програма, којем се радујем. Што се мене тиче, једна од новина је и та што поједине интервјуе нећу радити само у студију, већ и на терену када је то потребно. Ко не може до нас, ми можемо до њега! Трудићемо се да оправдамо досадашње поверење аудиторијума. Зато будите уз нас, док отварамо корице треће књиге "Тако стоје ствари". Радним данима од 10 до 12, на Првом програму РТС- а.

"Тако стоје ствари" - РТС 1, сваког радног дана од 10.00 до 12.00

Контактирајте, коментаришите, сугеришите

e-mail: takostojestvari@rts.rs
Twitter: @TakoStojeStvari #TakoStojeStvari

Званични Youtube канал емисије:

Све емисије : https://www.youtube.com/playlist?list=PLPR_vV0KMn6igIKj5U92mTenP5uoiqE3g

„Фокус група":https://www.youtube.com/playlist?list=PLPR_vV0KMn6iTpfoA3LlpgzGhqeGCdoTb

Интервјуи :https://www.youtube.com/playlist?list=PLPR_vV0KMn6hvxpYkM3ERgFNIls0muF5c

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару