Тако стоје ствари - друга сезона

Од понедељка, 5. септембра на програму РТС- а је друга сезона двосатне емисије "Тако стоје ствари".

Садржаји које су гледаоци редовно пратили и новинарско-телевизијски стил овог програма остаће непромењени, уз неколико нових програмских семената. Водитељски тим у другој сезони чине: Наташа Миљковић, Сања Драгићевић-Бабић и Зоран Станојевић.

Сања Драгићевић-Бабић: "Сваку пословну промену доживљавам као изазов. Трудим се да одговорим на најбољи начин. Већ сам имала "загревање" у емисији "Тако стоје ствари" пре неколико месеци, током прве сезоне. "Терен" ми је познат, као и тим у коме ћу "играти". У овој сезони обећавамо добру тактику, динамику, информативност задржавамо, као и занимљиве госте и разговоре о најактуелнијим темама. Утакмица је пред нама. Надам се да ће трибине бити пуне. Радујем се."

Наташа Миљковић: "Свако питање гледалаца о томе када почиње нова сезона ме веома радује. Надам се да ће ова сезона бити још боља од претходне. Сада имамо и Сању у нашем тиму, то је већ једна важна ствар. Говорићемо о стварима које су заиста битне, нашим малим и великим дилемама. Трудићемо се да интервјуишемо још много цењених, успешних и занимљивих личности али и да упознајемо неке нове, будуће великане за које нема места у другим медијима и терминима."

Зоран Станојевић, уредник и водитељ емисије: "Драго ми је да настављамо у истом тиму, а будући да је Сања већ радила са нама, рачунам је у тај тим. Лепо је када се цела екипа радује емитовању, наравно, увек има и мало позитивне нервозе. Потрудићемо се да убудуће директније комуницирамо са гледаоцима, а у ту сврху користићемо све што нам нове технологије нуде."

"Тако стоје ствари"- РТС1, сваког радног дана од 10.00 до 12.00

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару