Читај ми!

Ја могу све

Недеља, 24. јануар, РТС 1, 21.00

Завршено је и друго полуфинално вече музичко-сценског спектакла "Ја могу све".

Најмање гласова публике имали су "До последњег даха" и Кристина и Мира. Жири је гласао тако да су оба тима имала по два гласа и гласови публике су пресудили. Уз много суза остали учесници су се опростили од Мире и Кристине у овом такмичењу.

И коначно је изабрано пет суперфиналиста - Пахуљице, До последњег даха, Теодора, Бенд и вокали и Костин тим.

Од 1. новембра такмичари су се борили за наклоност жирија и публике у веома захтевним вокалним и плесним нумерама. Да би показали шта могу, имали су мало времена, али су дали све од себе да оставе добар утисак и стигну до великог финала.

У недељу, 24. јануара од 21.00 на Првом програму РТС-а видећемо ко ће освојити награду у износу од 20.000 евра, а о томе одлучују само гледаоци својим СМС гласовима.

Нови музичко-сценски спектакл за целу породицу.

На Првом програму Радио-телевизије Србије, у недељу, 1. новембра у 21 час почиње емитовање новог музичко-сценског спектакла Ја могу све.

Посебност овог шоу-програма јесте то што ће свој таленат и емоције показивати деца узраста од 6 до 14 година и старији од 55 година. На сцени ће бити певачи, плесачи, виолинисти, бубњари, хорови... Свима је заједничка чињеница да за уметнике године заиста нису важне, а све их повезује љубав према музици и плесу.

Девет такмичара, појединаца и група (укупно 50 учесника) оцењиваће и водити жири у саставу: Даница Максимовић, Рамбо Амадеус, Жика Николић и Константин Костјуков.

Шоу има и хуманитарни карактер. У свакој емисији жири ће бирати најбољег такмичара, који ће потом награду од 1.000 евра по сопственом избору дати у хуманитарне сврхе. У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику чија ће награда бити 20.000 евра.

Овај музичко-сценски шоу водиће Драгана Косјерина, а настао у је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће "Емоушн“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару