"Три боје звука" - друга сезона емисије

Друга сезона музичког програма "Три боје звука" стартује у четвртак 15. октобра од 22 сата, на Првом програму РТС.

Најпре ћемо се, кроз укупно четири емисије, подсетити на најбоље наступе из претходног циклуса а нове емисије друге сезоне пратићемо од 12. новембра. Снимање је увелико у току у РТС- овом студију осам.

Јелена Влаховић, уредница емисије "Три боје звука": "Задржали смо основни концепт емисије: на три сцене наступају најзначајнији представниципоп, рок, џез, фанки, соул, хип-хоп музичке сцене из наше земље и региона. Они ће у РТС-овом студију изводити уживо своје највеће хитове, као и нове песме. Водитељ емисијеје Бојан Перић, Дејан Цукић сценариста а уредничко-продукциона екипа је појачана редитељем Петром Станојловићем. Имамо и веће амбиције- планирамо да већ у првој емисији друге сезоне угостимо комплетан џез оркестар на једној сцени, са специјалним гостима. У емисији ћете видети и музичке легенде које још увек нису гостовале у емисији као и музичаре који су већ учествовали али су у међувремену објавили нове песме. Прилику да представе своју музику добиће и млађи бендови као и неафирмисани музичари, који ће својим квалитетом (неки по први пут на телевизији)- тек засијати на нашој сцени. И даље ћемо настојати да кроз ефектне новинарске рубрике извештавамо и о актуелним дешавањима на светској музичкој сцени. Новина су и "ретро" видео прилози којима ћемо се, кроз богат архивски материјал, подсетити личности, емисија и догађаја који су поставили темеље рокенрола на овим просторима."

У првој емисији друге сезоне (15.10.РТС1 у 22.00) уживаћете у најбољим наступима легендарних рок група : Рибља чорба, Влатко Стефановски трио, Јарболи, Тања Јовићевић и Октобар, Дадо Топић и Time After Time, Orthodox Celts, Канда, Коџа и Небојша, Кербер, Плејбој, Кики Лесендрић и Пилоти, Џа или Бу , Van Gogh и Парни ваљак.

У другој емисији (22.10. у 22.00 РТС1), представљамо бендове нове генерације који припадају најразличитијим музичким правацима - од r'n'b -ја, соула, фанка, рока, електронике и американе: Ничим изазван, Бане Лалић и МВП, Филип Булатовић Funk Edition, Irie FM, MaraQYa, Zaa, Севдахбејби и Djiks, Stray Dogg, Земља грува, Gramophonedzie Live, Hornsman, Coyote & Soulcraft, Sky & The Invisibles и Бојана Стаменов.

Највећа имена наше поп сцене (Бисера Велетанлић и Васил Хаџиманов Бенд, Тања Бањанин Александра Ковач, Сашка Јанковић и Single Ladies, Sara Jo, The, Невена Божовић, Тијана Дапчевић, Јелена Томашевић, Ана Станић, Мари Мари, Александра Радовић и Сергеј Ћетковић) биће заступљена у трећој емисији (РТС1, 29.10.у 22.00).

Четврта емисија (5.11. у 22.00 РТС1) је у знаку мејнстрима и поп - рок музике (Неверне бебе, Дејан Цукић и Спори ритам бенд , The Dibidus , С.А.Р.С, Rakila, Галија, Сања Илић и Балканика, Зона Б, Никола Чутурило Чутура и бенд , Деатх Саw, Електрични оргазам и YU група).

Уредник емисије је Јелена Влаховић, сценариста Дејан Цукић а редитељ Петар Станојловић. "Три боје звука"- РТС1, четвртком у 22.00 часа, друга сезона.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару