Студио 3 од 10. јануара у новом термину

Емисија Студио 3 у Новој години је добила нов термин. Од 10. јануара 2015. из реновираног истоименог простора по коме је емисија и добила име, Студио 3 биће емитован суботом од 17 часова и 30 минута на Првом програму РТС-а. Водитељи, уредници и аутори емисије су Славко Белеслин, Маја Николић и Наташа Миљковић.

Студио 3 намењен је онима који кажу да на телевизији данас више нема шта да се гледа. Онима који не беже од живота тражећи уточиште у телевизору. Желимо да се посветимо животу, људима, догађајима који нас инспиришу или брину. Из Студија 3 некада давно ишле су најбоље емисије у историји РТС-а. Данас са новом емисијом желимо да се вратимо најбољим вредностима управо оданде одакле је све почело.

У Студију 3, три су водитеља и три главне теме. "Оно о чему се говори", "Оно о чему се ћути" и "Оно што нас занима" - од актуелних догађаја до феномена и интрига. Узбудљиве, истраживачке и аналитичке приче биће повод за размену ставова, полемика и отварање нових питања.

Аутобиографска рубрика "Данас знам" је место где наши најумнији људи пишу писмо себи у далеку прошлост. Шта би рекли младом себи када би се срели? Шта је оно што су научили о животу, људима и истинским вредностима?

Наши гости добиће велику привилегију - могућност да наше екипе пошаљу по причу коју су увек желели а никада нису видели на телевизији. Сами ће изабрати своју тему и у емисији добити одговор на питање које их занима.

Жанр ове емисије одредиће живот. А он често није шоу програм нити ток шоу. Није ријалити, мада ће вам екипа емисије отворити врата редакције, видећете причу о причама, како су настајале теме из дана у дан. Отварамо врата нашег динамичног света, наше мале екипе са намером да ту и останете. И да гледање ТВ програма добије стари смисао. Арт директор је Борис Миљковић.

Број коментара 46

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару