Читај ми!

Нова сезона квиза "Потера": Пријавите се!

У току је пријављивање заинтересованих за учешће у новој сезони квиза "Потера" који ће се емитовати сваког понедељка од 21 сат на Првом каналу РТС-а.

Заинтересовани за учешће у квизу „Потера" могу се пријавити искључиво СМС поруком на број 1557, чиме прихватају правила квиза која су одређена лиценцом формата (правила квиза можете погледати овде).

Неопходно је да порука садржи следеће елементе:

К, размак, име и презиме кандидата и контакт телефон кандидата.

Цена поруке у МТС мрежи је 62,64 динара са ПДВ-ом, у Теленор мрежи 63,60 динара са ПДВ-ом и у Вип мрежи 63,48 динара са ПДВ-ом. Кандидати ће повратном поруком бити обавештени да је њихова порука одн. пријава примљена.

Право на учешће у квизу имају кандидати са навршених 18 година који су држављани Републике Србије, нису кривично осуђивани и нису под кривичном истрагом или у кривичном процесу, нису запослени нити имају блиских сродника у „Адреналину" и РТС-у.

Селекција пријављених кандидата обавиће се кроз решавање теста знања и информисаности, где је потребно остварити 61 одсто тачних одговора како би се прешло у следећи круг тестирања, у коме се процењује вештина кандидата у презентовању знања под временским ограничењем у високо компетитивној и комплексној ситуацији. Кандидати који прођу оба селекциона круга стичу статус потенцијалних такмичара о чијем коначном распореду учешћа у емисијама одлучује трочлана комисија, као и о равноправној заступљености полова, образовног статуса и старости.

Тестирање кандидата одржаће се у Београду најкасније две недеље пре почетка снимања и планирано је за август 2015. године.

„Потера" се састоји из личне потере, прве игре, у којој сваки такмичар покушава да освоји што већу своту новца за заједничку касу одговарајући на питања у року од 60 секунди. Велика претња показаном знању и брзини јесте Трагач који својим знањем настоји да елиминише такмичара из игре. У финалној или заједничкој потери, такмичари који су доспели до тог нивоа квиза одговарају на нови сет питања са циљем да направе што већу одступницу од Трагача који својим знањем настоји да скрати растојање. Уколико је знање такмичара надмоћније, они деле новац. У супротном, новац остаје у банци. Трагачи који представљају препреку на путу до новца јесу Милица Јокановић, Милорад Милинковић и Урош Ђурић.

Водитељ квиза је Јован Мемедовић, редитељ Милан Коњевић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару