РТС КЛУБ – место које нас повезује

Конференцијски, излагачки и промотивни центар Радио-телевизије Србије.

Радио Београд је готово синоним Београда. У згради која деценијама баштини националну историју и културу, месту на ком изнова настају приповест, песма и сцена, Радио-телевизија Србије опремила је нови простор отворен за јавност. РТС Клуб, на адреси Хиландарска 2 у Београду, место је на коме се негују уметност и лепа реч а средиште је и културних збивања. Место које нас повезује. 

РТС Клуб је исто име за два простора. Зграда Радио Београда отворила је масивна и богато декорисана врата за нове садржаје. Један има намену конференцијског, излагачког и промотивног центра Јавне медијске установе. У другом, посетиоци ће моћи да у пријатном амбијенту прелистају, изаберу и погледају нове али и старије књиге и дискове у продукцији РТС-а, тачније РТС Издаваштва и ПГП-а.

Оба простора намењена су свим поштоваоцима културе, из земље и посетиоцима из иностранства, доајенима јавне речи и уметности и онима који прве кораке пружају ка култури, медијима и уметности, који желе да сазнају више о историји али и о актуелним продукцијским новинама у богатој радној свакодневници радија, телевизије, музичке продукције, нових дигиталних платформи и садржаја на РТС Планети.

Врата РТС Клуба су широм отворена за све грађане сваког дана, а о програмским новитетима и дневним активностима и промоцијама у овом простору заинтересовани ће бити благовремено обавештавани.

Добро нам дошли!

Хиландарска 2

Радно време конференцијског дела: радним данима од 11 до 19, суботом од 11 до 15 часова. Недеља нерадни дан.

Радно време продавнице: радним данима од 9 до 21 час, суботом од 11 до 19 часова. Недеља нерадни дан.

Радно време кафеа: радим данима и суботом од 9 до 21 час. Недеља нерадни дан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару