Читај ми!

ТВ и радијска продукција

Тражимо: редитеље, организаторе, драматурге, реализаторе, микромане, сценаристе, сниматеље, тонце, монтажере.

Потребно је да пронађете инспирацију у нашим телевизијским и радио програмима, да будете креативни, да имате енергије и будете посвећени послу. Потребно је да будете флексибилни, спремни да прихватите нове изазове и да желите да радите у различитим окружењима, да поседујете таленат, потенцијал и страст.

Није важно да ли сте студирали природне или друштвене науке, отворени смо за људе са различитим академским знањима и искуствима. Примљеним кандидатима у области продукције програма заједничка ће бити креативност и страст према приповедању. Ако пишете брзо и прецизно, ако имате око за упечатљиве слике и слух за добру причу, ако имате идеју како да ту причу и слике пренесете гледаоцу или слушаоцу, Ви сте особа за нас. Размислите и о томе да ли Вас више интересује рад на радију или телевизији.

Будите спремни на флексибилно радно време, на различитим локацијама. Послови производње програма често захтевају ноћни и прековремени рад, рад на терену и путовања ван Београда и Србије.

Ако мислите да сте особа која нам је потребна, пошаљите своју радну биографију са фотографијом и пропратно писмо на и-мејл адресу posao@rts.rs или поштом на адресу Таковска 10, 11.000 Београд са назнаком "Посао". Кандидати који пријаву доставе мејлом добиће обавештење о томе да је пријава успешно послата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво