Читај ми!

Бизнис и менаџмент

Тражимо: економисте, правнике, комерцијалисте, менаџере и маркетинг менаџере.

Потребно је да имате завршен факултет у области за коју се пријављујете и да сте у току са новим дешавањима и трендовима у вашој струци. Претходно радно искуство на сличним пословима је пожељно, али није услов.

Наша визија је да и у овом сектору пословања будемо посвећени креативном раду и стварању мотивисаног и високо квалитетног тима. Зато су нам неопходни млади стручњаци који ће радити у самом средишту РТС-а.

Имаћете могућност да радите у различитим сегментима посла, учићете о управљању пројектима, преговорима, планирању и стратегији, буџетима, партнерским односима и дистрибуцији информација.

Позивамо младе људе, који се заиста интересују за менаџмент, право и бизнис да нам се придруже.

Ако мислите да сте особа која нам је потребна, пошаљите своју радну биографију са фотографијом и пропратно писмо на и-мејл адресу posao@rts.rs или поштом на адресу Таковска 10, 11 000 Београд са назнаком "Посао". Кандидати који пријаву доставе мејлом, добиће обавештење о томе да је пријава успешно послата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво