Србија изабрала првих шест финалиста „Беовизије“!

Прилику да се такмиче за карту до Ротердама и наступ на евровизијској бини у првој полуфиналној вечери „Беовизије 2020“ добили су Thea Devy, Неда Украден, Андрија Јо, Марко Марковић, ЕЈО и Игор Симић.

Србија изабрала првих шест финалиста „Беовизије“! Србија изабрала првих шест финалиста „Беовизије“!

Овде можете преузети фотографије из првог полуфинала „Беовизије 2020".

23.40 – Први финалиста је Игор Симић! У финале иду и Андрија Јо, Thea Devy, Неда Украден, Марко Марковић и ЕЈО. 

23.25 – Љубим те песмама и Екстра Нена за крај ревијалног дела „Беовизије 2020“.

23.03 – Тијана Богићевић вратила нас је у 2017. годину песмом In Too Deep. Ово је Балкан и  Милан Станковић одвели су нас још даље, у 2010. годину. Маја Сар и Тијана Богићевић у ревијалном делу и хит Џонија Логана Hold Me Now. Кораке ти знам и гошћа из Сарајева Маја Сар на беовизијској сцени. Милан Станковић, сада као Махмуд и прошлогодишњи евровизијски хит Soldi

22.56 – Екстра Нена изводи Неке давне звезде, песму коју је 1961. године у Кану отпевала прва представница Југославије на „Песми Евровизије“, Љиљана Петровић која је преминула почетком фебруара

22.51 - Гласање је завршено, линије су затворене.  

22.36 – Гласање је почело! На број 5556 пошаљите СМС поруку са редним бројем фаворита. Максималан број порука са једног броја је 20. 

22.26 – Игор Симић изводи Плес за растанак, али још не жели да се растане од беовизијске сцене и публике.  

22.23 – За Амвон дуо и Биљу свуда ће бити Рај уколико прођу у финале „Беовизије“. 

22.18 – Експлозивна Неда Украден има план да запаљивим ритмом освоји беовизијску публику и жири.  

22.01 – У потрази за оном правом, Срђан Лазић пева Душа и тело и спреман је и да напусти галаксију. 

21.58 – Марко Марковић је за „Беовизију 2020“ спремио Колаче.

21.54 – Сања Богосављевић одлучна је да прође у наставак такмичења и поручује свима: Не пуштам.

21.43 – Док пева о Очима медузе Андрија Јо признаје да крије сузе. Да ли ће бити суза због „Беовизије“ видећемо до краја вечери. 

21.39 – Она ме зна најбоље, тврди група „Каризма“ и нада се да ће то позитивно утицати на жири и публику. 

21.35 – Thea Devy на путу до финала „Беовизије“ пева о томе како ће када дође Судњи дан „све срушити и све потопити“.

21.20 – Иван Куртић и његове колегинице из групе „Мистик чело“ устали су Сабајле да би обезбедили место у наставку такмичења.

21.16 – Да ли ће Киша рећи младој Милици Мишић да пролази у финале „Беовизије“? 

21.13 – Такмичарски део фестивала отвара група ЕЈО. Њихов адут за узлазак у финале је прича о сродним душама и песма Траг.

21.00 – Почело је прво полуфинале „Беовизије 2020“! Представница Србије на „Евросонгу“ 2017. године, Тијана Богићевић са супругом Сингом изводи прошлогодишњу победничку евровизијску песму Arcade, Данкана Лоренса. 

Србија тродневним фестивалом бира свог представника на овогодишњем такмичењу за најбољу песму Европе – током две полуфиналне вечери и великог финала које ће бити одржано 1. марта.

За место у завршници избора за српског представника у Ротердаму у првом полуфиналу борили су се ЕЈО (Траг), Милица Мишић (Киша), Иван Куртић feat. "Mistik Cello" (Сабајле), Thea Devy (Судњи дан), „Каризма“ (Она ме зна), Андрија Јо (Очи медузе), Сања Богосављевић (Не пуштам), Марко Марковић (Колачи), Срђан Лазић (Душа и тело), Неда Украден (Бомба), Амвон дуо и Биља (Рај) и Игор Симић (Плес за растанак).

Ревијални учесници прве полуфиналне вечери биле су евровизијске звезде из земље и региона.

Домаћини све три фестивалске вечери су водитељка РТС-а Драгана Косјеринa (хаљина Reborn Dragon, накит HeleniaDia_jewelry) и Јован Радомир, познато лице шведског Јавног сервиса (одело Диктат).

Из Грин рума јављали су се водитељка РТС-а Кристина Раденковић (одело Niko Niko Design) и Аустралијанац српског порекла Стефан Поповић, такође познати водитељ (одело Menplus Boutique).

Правилник о гласању на фестивалу Беовизија 2020

Све композиције које учествују на овогодишњем фестивалу доступне су на мултимедијалној платформи РТС Планета и званичном Јутјуб каналу РТС-а за „Песму Евровизије“.

„Беовизија 2020“ – 28. и 29. фебруар, 1. март, 21 час, РТС 1 и РТС Планета.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару