Србија на црвеном тепиху

Званична церемонија отварања Песме Евровизије 2017. свечано је организована синоћ. Делегације земаља учесница прошетале су црвеним тепихом, а међу њима је био и српски тим.

Тијана Богићевић, уз подршку пратећих вокала, плесног играча и евровизијског тима Србије, свечано је прошетала црвеним тепихом, обучена у црну дугу хаљину. Црвени тепих дуг 265 метара, најдужи у историји Песме Евровизије, био је постављен испред председничке палате Марински у Кијеву. Дуж целог тепиха, Тијана се фотографисала и одговарала на интервјуе новинара који прате Песму Евровизије из целог света.

Делегације је пут водио до главног платоа, са којег је наша представница симболично пустила заставу Србије у небо. Након тога, у Евроклубу, месту окупљања свих земаља, свечано је отворен 62. по реду Евросонг, уз речи добродошлице и жељу да гости уживају у Кијеву и Украјини.

Српски тим наставио је своје активности и данас. Евровизијска делегација била је гост амбасаде Србије у Кијеву, уз велику подршку и жељу за успехом у другом полуфиналу, у четвртак, 11. маја, када Тијана Богићевић наступа прва.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије