Премијера: Српска песма за Кијев

Послушајте премијерно песму "In Too Deep" и погледајте званични спот Србије за „Песму Евровизије“ 2017.

Након неколико месеци рада на песми и одабиру извођача који ће ове године бранити боје Србије на „Евросонгу“, РТС представља нумеру In Too Deep коју ће Тијана Богићевић певати у Кијеву.

Како је раније објављено, иза српске песме стоји искусан евровизијски ауторски тим који чине музички продуценти, композитори и оснивачи "Symphonix International"-а Борислав Миланов, Бо Першон, Јохан Алкенас и Лиса Ан-Мари Линдер.

„Песма је светска, али има балкански елемент. Требало нам је два-три месеца да нумера буде готова. 'Песма Евровизије' је модернизована у последњих неколико година. Представљају се нове идеје, квалитет је на високом нивоу и читаво такмичење иде напред, у будућност“, поручио је Борислав Миланов, један од аутора нумере, на недавно одржаном дружењу са представницом Србије у Галерији РТС-а.

Тијана Богићевић не крије задовољство и наводи да не осећа страх, јер се певањем бави цео живот: „Не плашим се, одлично ћемо се припремити. Сценски наступ ће бити добар и битно ми је да је песма одлично снимљена и да супер звучи. Остало - како буде“.

Овде можете погледати текст песме Тијане Богићевић - In Too Deep
Овде можете преузети аудио-фајл Тијана Богићевић - In Too Deep 

Да је евровизијска публика са нестрпљењем чекала овогодишњу песму из Србије говори и податак да је инструментални део песме In Too Deep, који је пре четири дана објављен на званичном Јутјуб каналу „Песме Евровизије“, погледало готово 250 хиљада људи, док кладионице српску песму већ сада сврставају у сам врх фаворита за победу на 62. „Евросонгу“.

Такмичење за „Песму Евровизије“ ће бити одржано у Кијеву, у Украјини. Полуфинала су заказана за 9. и 11. мај, велико финале је 13. маја, а РТС ће директно преносити све три вечери.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару