Много више од игре

Градина - 15 година после: Гуливер се из Матхаузена вратио са 35 кила, Данило, шпански борац, оставио Милицу бабицу и у Београду заволео оперску певачицу, а у варош стиже први "фића".

Све што се дешавало у предратној Градини Слободан Стојановић испричао је у девет епизода култне серије "Више од игре", а оно што Градинаре чека у поратним годинама открива књига "Много више од игре" - која садржи и аналитичке текстове о историјском контексту и медијском значају серије, као и сећања актера на догађаје са снимања.

Стојановић нам у наставку открива и ко се у Градини усудио да дође код Белог на славу, а ко да после разлаза са Русима насред вароши заигра казачок, како ФК "Раднички" стоји на табели и шта против државе ради Бецић, углађени капитен предратног "Грађанског".

Библиотека „ТВ полица", Ф - 22,5 x 15,8 цм, С - 222, броширано, илустровано, ћирилица, ISBN 978-86-6195-169-5

Приредила: Драгана Бошковић

Саиздавач: Фондација "Слободан Стојановић"

Одломак 1

Одломак 2

Одломак 3

Садржај

О аутору

О приређивачу

Књигу потражите у продавницама ПГП-а: РТС Клуб (Радио Београд, улаз из Светогорске) и на Зеленом венцу (Југ Богданова 2), или наручите на број телефона: 011/655-27-35, односно путем мејла: prodajaknjiga@rts.rs.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи