Вуче, вуче, бубо лења

Вуче, вуче, бубо лења, Лако је пруту, Математика...

У збирци је педесет и седам песама (нотних записа) које је Радослав Граић, дугогодишњи уредник РТБ/РТС, компоновао од краја шездесетих до данас. Међу њима су веома популарне и већ антологијске песме: Вуче, вуче, бубо лења, Лако је пруту, Математика... Песме су компоноване на стихове наших еминентних песника: Љубивоја Ршумовића, Драгана Лукића, Добрице Ерића, Мире Алечковић, Божидара Тимотијевића, Милована Витезовића, Бранислава Црнчевића, Драгомира Ђорђевића, Слободана Станишића, Пере Зупца... Паралелно са овим издањем Продукција грамофонских плоча РТС ће објавити три компакт-диска са свим песмама из збирке.

Библиотека „Посебна издања", 1. издање, Ф - 20,5 x 27,0 цм, С - 160, броширано, илустровано, ћирилица, ISMN 979-0-9014233-1-2

Илустровала: Џоја Ратковић Гавела

Одломак

Садржај

О аутору

Књигу потражите у продавници ПГП-а на Зеленом венцу, Југ Богданова 2, или наручите на број телефона: 011/655-27-35, односно путем мејла: prodajaknjiga@rts.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи