Читај ми!

Гледаност телевизије у октобру 2023.

Први програм РТС-а је и у октобру био најгледанија телевизија у Србији. У октобру је свакодневно уз наш програм у просеку било близу 2.500 000 гледалаца, за 600.000 више од друге по гледаности телевизије, а у вечерњим сатима од 19.00 до 23.00, када највећи број грађана гледа телевизију, удео у гледаности Првог програма РТС-а је дупло већи од друге по гледаности телевизије.

Од 15 најгледанијих програмских садржаја у октобру, сви су приказани на Првом програму РТС-а. Најгледанији је био пренос фудбалске утакмице квалификације за европско првенствo 2024. између Србије и Црне Горе са више од два милиона гледалаца. У врху топ листе су и квалификациона утакмица Мађарска-Србија и емисија посвећена квалификацијама за Европско првенство 2024. Гледаоци су у великом броју пратили и утакмице за Лигу шампиона Црвена Звезда-Јанг Бојс и Лајпциг-Црвена Звезда, као и емисију посвећену том такмичењу.

Дневник у 19.30 РТС-а  је најгледанија дневна информативна емисија, а на листи најгледанијих емисија су и наше друге специјалне и редовне информативне емисије. Најгледанија серија у октобру је Село гори, а баба се чешља. Високо на листи најгледанијих су и серије Пад и Калкански кругови, а најгледанији забавни садржаји у октобру су били квизови Слагалица и Потера, Ја волим Србију, Стигни ме ако знаш, емисије Моја дедовинаНа вечери код,Бибер ВС Со. Најгледаније документарне емисије у октобру су Сасвим природно, Квадратура круга и Друг Марко.

Први програм РТС-а је имао најгледаније и дечје емисије, филмове као и емисије из културе и уметности. Наш Јутарњи програм је и даље најгледанији програмски садржај у јутарњим сатима и радним даном,  и викендом.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво