Читај ми!

Драгана Мирковић амбасадорка одбојке

Одбојкашки савез Аустрије именовао је фолк певачицу Драгану Мирковић за амбасадора Европског првенства у одбојци које, од 10. до 18. септембра, заједно организују Аустрија и Чешка.

Српска фолк певачица Драгана Мирковић изабрана је да ове године буде амбасадор Европског првенства у одбојци које се, од 10. до 18. септембра, одржава у Аустрији. Понуду организатора да промовише такмичење у спорту који је тренирала док је похађала основну школу Драгана је прихватила са узбуђењем, сматрајући да су јој Аустријанци тиме одали велико признање.

„Позив ми је стигао и-мејлом пре месец дана када сам била у Србији. Супруг ми је превео текст, а ја сам била изненађена јер нисам могла да замислим која би моја улога тамо била с обзиром на то да нисам никада до сада имала везе са спортским манифестацијама."

Председник Одбојкашког савеза Аустрије Петер Клајман каже да су изабрали српску певачицу првенствено јер живи у Аустрији, успешна је и нема никакве мрље у каријери.

Драгана истиче да јој је велика част што јој је додељена ова улога, најпре због наших људи који живе у Аустрији а каже и да су њени фанови одушевљени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи