Читај ми!

Србија у Солуну

Посетиоци Међународног општег сајма у Солуну, у оквиру којег се одржава Пословни форум "Србија у Солуну 2011", имаће прилику да од 10. до 18. септембра погледају изложбу фотографија “Пут културе-тврђаве на Дунаву".

У Солуну, на Међународном општем сајму, у оквиру којег се одржава Пословни форум "Србија у Солуну 2011", посетиоци ће имати прилику да од 10. до 18. септембра погледају изложбу фотографија "Пут културе-тврђаве на Дунаву", саопштило је Министарство културе, информисања и информационог друштва.

Изложба фотографија "Пут културе-тврђаве на Дунаву" је промотивни део истоименог пројекта који то министарство спроводи у оквиру регионалног програма УНЕСКО-а за културно наслеђе Југоисточне Европе "Културно наслеђе-мост ка заједничкој будућности".

Путујућа изложба "Пут културе-тврђаве на Дунаву" до сада је била представљена у Европској комисији у Бриселу, потом у оквиру Дунавског фестивала у Улму, затим и у Инголштату, у Немачкој, а Парижани су имали прилику да је виде у згради УНЕСКО-а, као и у Културном центру Србије.

Пословни форум, на којем је учествовало више од сто грчких и српских привредника у области пољопривреде, хемијске, дрвне индустрије, машиноградње, трговине и услуга, одржан је 9. септембра у Привредној комори Солуна.

Предузећа из Србије, учесници Пословног форума, представиће своје производе и услуге на Националној изложби српске привреде на 76. Међународном општем сајму у Солуну, од 10. до 18. септембра, где ће наставити пословне разговоре са грчким компанијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи