Читај ми!

Провера пописног материјала

Нова српска демократија (Нова) из Подгорице доставила је захтев Заводу за статистику Црне Горе да се поново преконтролише пописни материјал, изјавио је Милутин Ђукановић, шеф извршног одбора Нове.

Милутин Ђукановић је листу Дан доставио копију захтева који је упућен у уторак директору црногорског Завода за статистику (Монстат), Гордани Радојевић, у коме тражи да се преконтролише пописни материјал, "за почетак, у општини Никшић".

Монстат јуче није одговорио на питања Дана о корацима које планирају да предузму, поводом захтева ове партије, пише лист.

"Као опуномоћени представник Нове за контролу пописа захтевам да ми омогућите увид у пописни материјал, и истовремено исконтролишем пописни материјал, за почетак у општини Никшић", наводи се у допису Монстату.

Ђукановић је подсетио да је Нова раније објавила резултате пописа који се разликују од оних које је саопштио Монстат, па је, како је рекао, у циљу утврђивања суштине тих разлика, неопходно омогућити још један увид у пописни материјал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи