Деца у министарству

Деца српске дијаспоре ових дана похађају летњу школу „Свети Сава“, а део њиховог програма чини и посета Министарству за дијаспору.

Миодраг Јакшић, државни секретар Министарства вера и дијаспоре дочекао је у просторијама Министарства децу из дијаспоре, полазнике летње школе "Свети Сава", која се ове године одржава у Петровцу на Млави и Селевцу.

У саопштењу Министарства се наводи да је Јакшић примио укупно 58 учесника прве смене летње школе - децу из Аустралије, Албаније, Аустрије, Румуније, Канаде и Мађарске, као и њихове наставнике.

Летња школа "Свети Сава" одржава се у Србији од 1995. године, а деци је осим дружења са вршњацима у матици омогућено да уче српски језик, историју, културу и обичаје, као и да учествују у креативним радионицама и такмичењима уз присуство и наступе књижевника, научника и уметника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи