Читај ми!

"Кубанке не смеју да улазе у собе"

Срби и Руси су највеће галамџије у туристичким објектима, али када се врате кући све забораве, наводи се у истраживању националних туристичких навика које је спровело европско хотелијерско удружење.

Према истраживању које је међу европским туристима спровело Удружење Hotels and Resort, српски туристи, било да су из Србије или долазе из расејања, највише се жале на храну. Пре свега, жалбе се односе на проблеме са доручком. Уместо континенталног доручка који подразумева хлеб, путер, џем и кафу или чај, Срби захтевају знатно јачи енглески доручак са прженим јајима, виршлама, кобасицама...

Египатски хотелијери кажу да су српски туристи слични руским. Када стигну у хотел жале се на све и свашта, дижу галаму и прете, али по повратку кући све забораве. Западно европски туристи, међутим, током летовања ћуте, смешкају се, али све време фотографишу и скупљају доказни материјал, па када се врате кући пишу тужбе.

У циљу илустровања српских туристичких навика издвојене су и неке необичне примедбе наших туриста:

"У брошури је писало да је Етна 'једини живи вулкан', а вулкан није избацивао лаву".

„Нико нас није упозорио да Кубанке не смеју да улазе у хотелске собе!"

„Упропашћен нам је одмор, јер сте нас сместили у апартман поред две девојке и супруг је свих десет дана провео на тераси..."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи